Flyttklart i Tvååker

Villa

Såld

Värabjärsvägen 39

Tvååker, Varberg

  • Tomtarea 651 m²
  • Antal rum 3 rum och kök (upp till 8 rum och kök med inredd övervåning)
  • Tillhör projekt Smeakalles Äng

Planlösning

Villa-fakta
  • Antal rum 3 rum och kök (upp till 8 rum och kök med inredd övervåning)
  • Boarea 95 m² (156 m² med inredd övervåning)
  • Tillhör projekt Smeakalles Äng
Projektdokument

Rumsbeskrivning

Entré: Välkomnande hall som tar dig vidare till övriga rum på entréplan. Här är det förberett med en vitmålad och eklaserad trappa tills tiden är inne för att inreda det övre våningsplanet.

Vardagsrum: Vardagsrummet ligger öppet mot köket. Rummet har en trevlig fönstersättning och altandörr som leder ut till trädgården.

Kök: Köket är i toppskick och du blir den första att inviga alla vitvaror från Bosch.Vita luckor med handtag i silver, mörk bänskiskiva i stenimatation och vitt ständskydd ger köket en tidlös design. Maskinparken består av hel kyl och frys, spishäll, diskmaskin, inbyggd ugn, mikro samt fläkt.

Sovrum 1: Stort sovrum med dubbla fönster som gör att rummet upplevs större. Garderobsvägg med tre garderober och ett linneskåp.

Sovrum 2: Sovrum med två garderober som rymmer såväl säng som skrivbord.

Badrum: Kaklat badrum med komfortvärme, inrett med duschvägg och vit kommod. 

Klädvård: Tvättstugan är inredd med klassisk tvättbänk med blandare, tvättho, avställningsyta i rostfri plåt och tvättmaskin.Under bänken finns trådbackar och ett stort låsbart skåp, för säker förvaring av städ- och tvättmedel. Här finns även husets effektiva värmepump Nibe F730.

Övervåning: Övervåningen är oinredd. Här kan ni inreda precis som ni vill, antingen direkt när ni flyttar in eller när ni känner er redo.

Hej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.