Flyttklart i Tvååker

Villa

Såld

Värabjärsvägen 39

Tvååker, Varberg

  • Antal rum 3 rum och kök (upp till 8 rum och kök med inredd övervåning)
  • Pris 3 800 000 kr
  • Tillhör projekt Smeakalles Äng

Bli den första som bor i detta 1,5-planshus i Tvååker

I natursköna Smeakalles Äng i Tvååker kan du nu köpa ett flyttklart Villa Kalmar från SmålandsVillan

Välkomna till det natursköna området Smeakalles Äng i Tvååker. Här bor du i en lantlig miljö omgiven av hästhagar och svamp- och bärmarker. Inom promenadavstånd finner du grundskola, gymnasium, affär, bank samt vårdcentral. För dig som uppskattar att motionera och vill ha en aktiv fritid så är detta rätt plats för dig. Här finns elljusspår, tennisbanor, fotbollsplaner, inomhushallar där det bjuds på blandade aktiviteter som t.ex. volleyboll och innebandy. Inte längt ifrån Tvååker så ligger även en mycket trevlig 18-hålsgolfbana. Goda bussförbindelse till Varberg gör också eventuell veckopendlingen till arbetet bekvämt och enkelt. Här i gemytliga Tvååker har du nu möjlighet att köpa ett nybyggt hus samt bo och leva i ett område med närhet till det mesta.

Flyttklart Villa Kalmar från SmålandsVillan

Villa Kalmar är en av våra mest populära husmodeller. Här har vi valt att uppföra huset med stående panel med liggande detaljer, grått tak och fönster i gavelspetsarna. Invändigt har huset en genomgående hög standard samt bra planlösning och är inrett med ek-parkettgolv samt vitmålade väggar.

Huset fördelar sig på 95 kvm och består av tre rum och kök. Den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök skapar en känsla av rymd och gör det enkelt att umgås mellan rumsgränserna. Köket kommer från Vedum och levereras med vår nivå 2-standard, vilket innebär ett kök där förvaringsmöjligheterna är optimerade. Med inbyggnadsugn- och micro samt spishäll blir det plats för extra skåp och lådor. Vita, smakfulla luckor med laminerad bänkskiva i stenimitation matchas med ett vitt stänkskydd och ger köket en tidlös design. Maskinparken består av hel kyl och frys, spishäll, diskmaskin, inbyggd ugn, mikro samt fläkt. I andra änden av huset ligget ett generöst föräldrasovrum, ett mindre sovrum, tvättstuga och badrum samlat. Badrummet är inrett med kakel och klinker, komfortgolvvärme, kommod och duschvägg.

Huset levereras med oinredd övervåning men när behovet kommer kan du inreda övervåningen och utöka till 8 rum och kök och få en boyta om 156 kvm.

Kontakta mäklare om du vill köpa det här huset

Det här huset säljs i samarbete med Fastigetsbyrån. Läs mer på fastighetsbyran.com och kontakta mäklaren Jonathan Leding om du vill köpa det här huset. 

Notera att bilderna är exempelbilder och att avvikelser kan förekomma.

Planlösning

Villa-fakta
  • Antal rum 3 rum och kök (upp till 8 rum och kök med inredd övervåning)
  • Boarea 95 m² (156 m² med inredd övervåning)
  • Tomtarea 651 m²
  • Pris 3 800 000 kr
  • Tillhör projekt Smeakalles Äng
Projektdokument

Kontaktpersoner

Säljare

Andreas Versén

  • 010-434 15 55
  • 070-601 35 85

Rumsbeskrivning

Entré: Välkomnande hall som tar dig vidare till övriga rum på entréplan. Här är det förberett med en vitmålad och eklaserad trappa tills tiden är inne för att inreda det övre våningsplanet.

Vardagsrum: Vardagsrummet ligger öppet mot köket. Rummet har en trevlig fönstersättning och altandörr som leder ut till trädgården.

Kök: Köket är i toppskick och du blir den första att inviga alla vitvaror från Bosch.Vita luckor med handtag i silver, mörk bänskiskiva i stenimatation och vitt ständskydd ger köket en tidlös design. Maskinparken består av hel kyl och frys, spishäll, diskmaskin, inbyggd ugn, mikro samt fläkt.

Sovrum 1: Stort sovrum med dubbla fönster som gör att rummet upplevs större. Garderobsvägg med tre garderober och ett linneskåp.

Sovrum 2: Sovrum med två garderober som rymmer såväl säng som skrivbord.

Badrum: Kaklat badrum med komfortvärme, inrett med duschvägg och vit kommod. 

Klädvård: Tvättstugan är inredd med klassisk tvättbänk med blandare, tvättho, avställningsyta i rostfri plåt och tvättmaskin.Under bänken finns trådbackar och ett stort låsbart skåp, för säker förvaring av städ- och tvättmedel. Här finns även husets effektiva värmepump Nibe F730.

Övervåning: Övervåningen är oinredd. Här kan ni inreda precis som ni vill, antingen direkt när ni flyttar in eller när ni känner er redo.