Beställ katalog
  • Att bygga hus

En härligare utsikt med Elitfönster

Soliga dagar i all ära med ibland kan våra ögon behöva en paus. Du hittar massor av smarta sol- och insynsskydd från vår fönstertillverkare Elitfönster. Upptäck deras breda utbud av tillbehör som passar perfekt till din Smålandsvilla

Träfönster som trivs i ur och skur

I alla våra hus installeras lättskötta fönster i aluminium från Elitfönster. Fönstren har en 3-glaskonstruktion och du väljer själv om du vill ha dem med eller utan spröjs. Fönsterna är tillverkade med vårt svenska väder i åtanke och behåller sin charm över lång tid. Tack vare effektiv och kvalitetssäker tillverkning är de dessutom energisnåla.

Alla detaljer på plats

Hitta fönstertillbehören som gör det lilla extra för hemmakänslan. Olika gardiner passar i olika fönster, i sovrummet passar persienner eller mörkläggningsgardiner extra bra. De är diskreta och lätta att matcha med rummets väggfärg och övriga still.

Gardiner med det lilla extra

Har du ett rum med stora fönster eller dörrar med skjutpartier? Då kan lamellgardiner vara en smidig lösning för dig. Elitfönsters lamellgardiner finns i flera olika färger och glider lätt i en upphängningsskena. Ett annat alternativ till vanliga gardiner är en plisségardin. Det är en snygg ersättare som ger ett härligt ljusinsläpp.

Glöm inte att spana in våra diskreta och lättmonterade myggnät! Myggnätet passar till utåtgående och inåtgående fönster samt till fönsterdörrar. Nätet är tillverkat i tålig och smutsavvisande plastad glasfiber och löper lätt i sidoskenorna.

Medlemsrabatt på allt för dina fönster

Visst kan det varit härligt när solen väcker dig på morgonen, men ibland kan man behöva en sovmorgon. Du som är eller blir OBOS-medlem får tillgång till förmåner på rullgardiner, persienner och andra bra-att-ha-grejer till dina fönster hos Elitfönster.

Inspirationsbild för inredning i nybyggt hus
Maria Hoffner Säljare, Smålandsvillan

Skickas hem helt kostnadsfritt!

Beställ vår huskatalog

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.