Beställ katalog
  • Medlem

Bli medlem: det lönar sig redan innan du flyttar in

Går du i husbyggartankar, eller väntar du redan på att få flytta in i din nya Smålandsvilla? Var du än befinner dig på husresan har vi ett tips till dig: bli OBOS-medlem. Här finns pengar att spara, både i ditt nuvarande och i ditt framtida hem.

Renovera innan du säljer?

Funderar du på att renovera din bostad inför försäljningen? Då kan du spara en hel del pengar på ett OBOS-medlemskap. Som OBOS-medlem får du till exempel 10% rabatt på Beijer Byggmaterial. Hos Vedum får du 25% rabatt på kök, och 10% på badrumsinredning. Föredrar du HTH? Då får du som blir medlem ett värdebevis på 15.000 kronor till vitvaror när du köper kök för över 75.000 kronor. Så redan här finns goda möjligheter att snabbt tjäna in medlemsavgiften.

Eller bara fräscha upp?

Att renovera kostar pengar och tar mycket tid, men det brukar höja marknadsvärdet på bostaden. Frågan är bara hur mycket? Här kan du ta hjälp av mäklaren för att reda ut vad som är värt att göra. En lättare uppfräschning av bostaden är i princip alltid lönsamt. Kanske måla om en vägg eller två, och byta ut kantstötta lister, till exempel. Där kommer nästa medlemsförmån väl till pass: 25% rabatt på färg och spackel hos Nordsjö Idé och Design.

Råd med extra förråd

Om du behöver få ut möbler och grejer under renoveringen, eller kanske ska mellanlanda i ett tillfälligt boende innan ditt nya hus står klart: då kan du som är OBOS-medlem och bor i Stockholm eller Göteborg lagra två lådor gratis hos Wanda – där finns också ännu fler förmåner att utnyttja, till exempel förvaring och service av skidutrustning.

Man med välkomstpresent till par som byggt bytt hus

Flyttstädning och flytthjälp

Även när flytten närmar sig får OBOS-medlemmar fina förmåner, till exempel 10% på både flyttstädning och flytthjälp hos Hemfrid. Kanske passar du även på att boka en veckostädning för ditt nya hem? Då får du också ett fint medlemserbjudande.

Eller kanske flyttbil?

Föredrar du att ta flytten i egna händer? Då kan du som är OBOS-medlem hyra skåpbil hos Avis med upp till 30 % rabatt. På plats i ditt nya hus kan du också njuta av mängder av andra förmåner, både praktiska sådana som rabatt på försäkringar och el – men också gott om sådant som sätter guldkant på din vardag. Här finns allt från resor, hotell, nöjesparker och museum – till köksprylar och delikatesser.

Om försäljningen drar ut på tiden

En annan stor fördel med att bli OBOS-medlem är att du får möjlighet till extra ekonomisk trygghet om försäljningen av din nuvarande bostad skulle dra ut på tiden. Du som bygger hus med oss kan ansöka om Skydd mot dubbel boendekostnad och du som köper ett flyttklart hus kan istället ansöka om Tillträdesskydd

Allt för att vi är en del av OBOS

Funderar du förresten på varför vi på SmålandsVillan tipsar om att bli OBOS-medlem? Det har faktiskt en helt naturlig förklaring: vi är ju en del av OBOS – precis som våra kompisar på Myresjöhus. Det här gör att du som blir kund hos oss också kan dra nytta av medlemskapets alla fördelar. Som OBOS-medlem får du förtur till bostäder och tomter från alla koncernens varumärken, men också gott om fina förmåner för både vardagsliv och vardagslyx.

Bli medlem!

Bli OBOS-medlem

Få förtur och förmåner för hela livet

Vi på SmålandsVillan är en del av OBOS, en av nordens största bostadsutvecklare. Som OBOS-medlem får du förtur till våra bostäder, tomter och flyttklara hus. Inte nog med förtur, så får du även fina förmåner för vardagsliv och vardagslyx!

Läs mer
Inspirationsbild för inredning i nybyggt hus
Anna Petersson Säljare, Smålandsvillan

Skickas hem helt kostnadsfritt!

Beställ vår huskatalog

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.