Beställ katalog
  • Finansiering
  • Medlem

Lönar det sig att bli OBOS-medlem? Jajamän.

Att bli OBOS-medlem ger dig massor av fördelar. Och då menar vi inte bara i form av förtur och trygga lösningar vid bostadsaffärer – utan också fina rabatter och erbjudanden som gör att du snabbt tjänar in medlemsavgiften och kan spara sköna slantar i din vardag.

Du tjänar snabbt in medlemsavgiften

Att bli OBOS-medlem kostar 500 kronor det första året. Då är 300 kr av dessa inträdesavgiften som du bara betalar en gång, vilket gör att du kommande år bara betalar 200 kronor i medlemsavgift per år. Och visst kan man göra en del för 500 kronor – men med tanke på alla rabatter du kan dra nytta av som OBOS-medlem vågar vi faktiskt påstå att du snabbt tjänar in medlemsavgiften och sedan kan spara pengar tack vare ditt medlemskap. Låt oss ta några exempel.

Kvinna tittar på laptop när hon äter frukost

På bra att ha i vardagen

Som OBOS-medlem får du rabatter på allt från hemlarm till försäkringar, däckhotell och cykelservice. Redan där kan det löna sig. Men det finns ännu ett ess i rockärmen på temat vardagsnyttiga förmåner. El behöver vi ju alla ha, och här kan det löna sig att se över ditt elavtal du har idag – för Fortum utlovar inte bara bra elpris, om du tecknar avtal med dem är OBOS-medlem slipper du månadsavgiften i 15 månader. Det motsvarar minst 585 kronor, så om Fortums elavtal passar dig har du redan cashat in din medlemsavgift där.

På greja hemma-rabatter

Som villaägare finns det alltid något att göra i hemmet. Och som OBOS-medlem finns pengar att spara. Kanske vill du bygga altan? Perfekt! För om vi då räknar med att du behöver köpa material för 10.000 kronor sparar du en tusenlapp eftersom du får 10% rabatt hos Beijer Byggmaterial. Är det snarare målning som lockar? Färg är inte billigt, så där sitter din medlemsrabatt på 25% hos Nordsjö Idé och Design som en smäck. Ska du måla vardagsrummet kanske du ”bara” sparar 250 spänn – men om du ska måla hela huset kan du spara flera tusen.

På roliga upplevelser

Som nybliven villaägare kan det ekonomiska läget kännas lite oroligt, vi fattar… Men med OBOS medlemsförmåner blir det enklare att unna sig den där guldkanten på vardagen. Vad sägs till exempel om 25% rabatt på valfri fotbollsmatch i Superettan? Specialpriser på olika nöjesevent via All Things Live – eller helt unika medlemsupplevelser som OBOS medlemsdag på Gröna Lund där biljettpriset kostar mindre än en tredjedel av ordinarie pris. Är det ett Lisebergsbesök som står högst på önskelistan? Då kan familjen spara många hundralappar på allt-i-ett-biljetterna som både inkluderar entré och fria åk.

Eller semesterfirandet

Kanske lockar en solresa i sommar? Då kan vi berätta att OBOS-medlemmar får upp till 500 kronor i rabatt per resenär hos Apollo. Föredrar du att hemestra, men vill upptäcka lite friare, kan du hyra bil hos Avis med upp till 30% rabatt. Bor bra gör du förresten också, du får fin rabatt på flera hotellkedjor – till exempel 20% på Best Western Hotels & Resorts. Vill du kanske kose dig på semester i Norge? Då har du dessutom gott om norska medlemsförmåner att dra nytta av – Norge är ju OBOS hemland från början.

Se allt du får som OBOS-medlem

Förutom ovanstående exempel väntar ännu fler förmåner på dig. Upptäck dem alla hemma hos OBOS.

LÄS MER PÅ OBOS.SE
Inspirationsbild för inredning i nybyggt hus
Magnus Hoffner Säljare, Smålandsvillan

I din hand inom några dagar

Beställ vår huskatalog gratis

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.