Beställ katalog

Vi skapar hem för små och stora drömmar

Precis som varje hus vi bygger börjar med en dröm är det drömmar som bygger morgondagens matchhjältar. Därför är vi så glada över vårt samarbete med Handbollsligan. Tillsammans skapar vi hem för små och stora drömmar.

Vi på SmålandsVillan älskar drömmar, inte minst sådana som handlar om nya hem. Men vi tycker även att andra drömmar förtjänar att få bli verklighet. Som drömmen om att se sina idoler spela match, och kanske själv stå högst upp på prispallen en dag – eller bara drömmen om att få egna kompisar att ha skoj med efter skolan.

Drömläge för förebilder

Svensk handboll är en riktigt folkkär sport, med över 140.000 utövare över hela landet. Det är en populär publiksport – men också en härligt jämställd sådan: ungefär lika många tjejer som killar spelar handboll idag. Tillsammans med våra kollegor inom OBOS-koncernen är vi stolta över att sponsra Handbollsligan, här hittar vi idolerna som får våra barn att sikta högt och aldrig ge upp sina drömmar.

Drömläge för en bättre framtid

Via OBOS ger tillbaka stöttar vi också initiativet #viställerupp, eftersom vi är övertygade om att en bra fritid ger en bättre framtid. Här möts barn och ungdomar med olika bakgrund i såväl handbollsskolor som andra aktiviteter efter skoltid – alla med målet att ge fler barn och ungdomar en meningsfull (och rörlig) fritid. Varje klubb väljer själv vilka aktiviteter de ordnar inom områdena hälsa, integration, inkludering och utbildning.

Börja drömma

Varje Smålandsvilla börjar, som sagt, med en dröm. Så, vad drömmer du om? Ett härligt kök? Mer rum för hela familjen? Det är aldrig för sent att börja drömma.

Beställ huskatalogen

Följ dina drömmar

Som OBOS-medlem får du inte bara förtur till nya bostäder och tomter, utan även massor av andra förmåner som hjälper dig att följa just dina drömmar.

Bli medlem

Drömmar som blivit sanna

Vem kan bättre beskriva känslan av att bo i an Smålandsvilla – och vägen dit – än någon som redan byggt hus med oss? Kika in bland våra kundberättelser.

Låt dig inspireras

Mer om vårt samhällsengagemang

Tillsammans med våra kollegor inom OBOS-koncernen vill vi göra skillnad för kommande generationer, i det stora och i det lilla. Här berättar vi mer om hur vi jobbar.

Läs mer

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.