Beställ katalog

Visningshus

Villa Ljungby

Fru Alstad Byaväg, Trelleborg

Ta chansen, innan någon annan gör det

Kom och spana in Villa Ljungby i mysiga och familjevänliga Alstad – men vänta inte för länge... Det här är nämligen ett av våra flyttklara hus som jobbar extra som visningshus i väntan på sina rätta ägare. Ta chansen och gör ett besök, kanske blir det här din husresa börjar?

Välkommen till denna nyproducerade villa. När du kliver in i det här huset möts du av en rymlig hall med fri sikt ut mot trädgården utanför. Vi smiter först in i köket, ett ljust och trivsamt sådant med bra arbetsytor och plats för matplats. Här finns också utgång till en eventuell framtida uteplats. 

Köket ligger helt öppet mot det stora vardagsrummet som bjuder på ett fantastiskt ljusinsläpp och rymmer såväl matbord som soffgrupp utan problem. I andra änden av huset hittar du ett stort sovrum, ett mindre allrum och ditt nya, fräscha, badrum. Här hittar du även tvättstuga – med praktisk groventré – samt ett mindre sovrum och en klädkammare. 

Visningen hålls av vår mäklare Ann-Charlotte Lungström.
Boka dig till visningen via mail till: ac.ljungstrom@vaningen.se

Läs mer om huset här.

Helen Hedlund Säljare 070-825 46 44 010-434 13 42

Tids­bokning

Jag vill bli kontaktad för att boka tid

Husmodell

1,5-planshus

Villa Ljungby

  • 122 m2 (200 m2)
  • 4 rum och kök
  • Inredningsbar övervåning
Mer om husmodellen Villa Ljungby
Youtube video preview

Hanna förklarar snabbt!

Varför gå på visning?

Osäker på vad en visning kommer ge dig? Om några sekunder vet du.

En annan typ av husvisning

Välkommen till den virtuella verkligheten

Att gå på husvisning i den virtuella verkligheten är något alldeles extra. Inte nog med att du kan besöka vilka Smålandsvillor du vill på ett och samma ställe, du kan dessutom inreda om i husen längs med vägen.

Läs mer

Tryggt husköp med Smålandsvillan

Oavsett vad som händer utanför dörren kan vi lova dig en trygg resa hela vägen till ditt nya hem. Här berättar vi varför. 

Läs mer

NY SORTS HUSESYN

Besök fler hus i Skåne

Jamen, varför inte boka en Virtual Reality-visning på vårt kontor? Här kan du promenera runt i flera olika husmodeller, uppleva känslan i en Smålandsvilla och testa olika tillval – utan att lämna rummet. 

BOKA VR-VISNING

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.