Beställ katalog

VR-visning

VR-Visning i Norrköping

Bråddgatan 11, Norrköping

Upplev alla våra hus i VR

På en VR-visning kan du känna in rummen och sätta fingret på känslan du letar efter – utan att vara på plats i det fysiska huset.

VR står för Virtual Reality och består av ett par digitala glasögon. Därigenom kan du ge dig ut på en fullt verklig rundvandring av husen i 3D och uppleva ytor och rum på ett sätt som kan vara avgörande för ditt beslut. Vill du byta material på bänkskivan eller ändra stilen på köksluckorna? Ska golvet vara mörkare? Välj hur du vill ha det och se det ta form direkt. Dessutom behöver du inte åka längre än till vårt kontor. Boka en tid som passar dig!

Välkommen till en ny verklighet hos oss på SmålandsVillan.

Hanna Sigland Säljare 073-044 60 43

Tids­bokning

Jag vill bli kontaktad för att boka tid

Tryggt husköp med Smålandsvillan

Oavsett vad som händer utanför dörren kan vi lova dig en trygg resa hela vägen till ditt nya hem. Här berättar vi varför. 

Läs mer

En annan typ av husvisning

Välkommen till den virtuella verkligheten

Att gå på husvisning i den virtuella verkligheten är något alldeles extra. Inte nog med att du kan besöka vilka Smålandsvillor du vill på ett och samma ställe, du kan dessutom inreda om i husen längs med vägen.

Läs mer

KLIV IN I VERKLIGHETEN

Besök en livs levande Smålandsvilla

Nyfiken på hur det är att bo i ett hus från SmålandsVillan? Då ska du besöka våra visningshus! Upplev rymden, se ljuset, utforska materialvalen – och inspireras av inredningen. Det är här allt blir på riktigt.

SÖK VISNINGSHUS

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.