Beställ katalog

VR-visning

VR-visning i Malmö

Hyllie Stationstorg 2, Malmö

Upplev alla våra hus i VR

På en VR-visning kan du känna in rummen och sätta fingret på känslan du letar efter – utan att vara på plats i det fysiska huset.

VR står för Virtual Reality och består av ett par digitala glasögon. Därigenom kan du ge dig ut på en fullt verklig rundvandring av husen i 3D och uppleva ytor och rum på ett sätt som kan vara avgörande för ditt beslut. Vill du byta material på bänkskivan eller ändra stilen på köksluckorna? Ska golvet vara mörkare? Välj hur du vill ha det och se det ta form direkt. Dessutom behöver du inte åka längre än till vårt kontor. Boka en tid som passar dig!

Välkommen till en ny verklighet hos oss på SmålandsVillan.

Hans Andréasson Säljare 070-601 50 60 010-434 15 16

Tids­bokning

Jag vill bli kontaktad för att boka tid

Tryggt husköp med Smålandsvillan

Oavsett vad som händer utanför dörren kan vi lova dig en trygg resa hela vägen till ditt nya hem. Här berättar vi varför. 

Läs mer

Våra kunder berättar om sina husresor

Här kan du läsa om några av våra kunder som berättar om sina upplevelser och ger sina bästa råd och tips till dig som ska bygga nytt.

Läs deras berättelser

KLIV IN I VERKLIGHETEN

Besök en livs levande Smålandsvilla

Nyfiken på hur det är att bo i ett hus från SmålandsVillan? Då ska du besöka våra visningshus! Upplev rymden, se ljuset, utforska materialvalen – och inspireras av inredningen. Det är här allt blir på riktigt.

SÖK VISNINGSHUS

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.