Beställ katalog

Projekt

Försäljning pågår

Torsviken - en del av Krokek

Krokek, Kolmården

  • Antal bostäder ca. 45 tomter

Drömpris på drömtomten

Håll i hatten och släpp allt du har! Vi har sänkt priserna på utvalda tomter – allt för att det ska bli enklare att förverkliga husdrömmen. Investera i din framtid redan idag och låt din nya tomt bli starten på en spännande resa. 

Kontakta oss

Områdeskarta över Torsviken

Hitta bostad

Torsviken - en del av Krokek

24
Till salu
4
Sålda
Situationsplan
Beteckning
Objektstyp
Tomtarea
Boarea
Antal rum
Pris
Status
Projektfakta
  • Antal bostäder ca. 45 tomter
  • Upplåtelseform Äganderätt

Tryggt husköp med SmålandsVillan

Oavsett vad som händer utanför dörren kan vi lova dig en trygg resa hela vägen till ditt nya hem. Här berättar vi varför.

Läs mer
Hanna Sigland Säljare 073-044 60 43

Torsviken - en del av Krokek

Intresseanmälan för kommande projekt

Vi kommer att återkomma med mer information när vi har nya upplysningar om området. Tills dess, boka ett möte med vår säljare för att uppleva Torsviken och ett visningshus på plats.

Njut av att bo mitt i naturen

I Torsviken bor du granne med både skog och vatten. Dels kan du njuta av vackra vyer över Bråviken – eller ta ett dopp i lilla Torsjön. Från din uteplats kan du uppleva årstidernas skiftningar från första parkett. Kanske är det nu du gör slag i saken och skaffar mountainbike, går en svampkurs eller börjar måla akvarell?

Läs hela artikeln

Att bygga nytt – en bra idé!

När omvärlden ser ut som den gör är det lätt att komma på andra tankar… Men lugn i stormen: det är fortfarande en bra idé att bygga nytt hus.

Läs mer

Husbyggaren är ett klick på vägen

Husbyggaren hjälper dig hela vägen fram till dörren– när du byggt och sparat ditt hus följer det med dig genom processen.

Bygg hus online

SmålandsVillans husmodeller

Hos SmålandsVillan kan du välja husmodeller där vi har tänkt på allt från konstruktion, produktion, och montering, till familjevänliga planlösningar och energisnåla vitvaror.

Se våra husmodeller

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.