Beställ katalog
  • Finansiering

Så kan Nordea hjälpa dig hem

Möjlighet att slippa amortera de första åren, en service i särklass – och extra förmånliga lånevillkor. Allt detta kan du som bygger hus med oss få, eftersom vi på SmållandsVillan är Nyckelpartner till Nordea.

Gör en trygg affär

Att bygga hus med SmålandsVillan ska vara en trygg affär. Därför väljer vi också våra samarbetspartners med omsorg. När det gäller finansieringen av ditt nya hem samarbetar vi gärna med Nordea.

En vinn-vinn-situation

Ett bra samarbete bygger på att man känner varandra väl. Vi på SmålandsVillan vet att Nordeas rådgivare kan det här med finansiering av nyproduktion – och de är i sin tur välbekanta med våra produktionskostnadskalkyler och vårt sätt att jobba. Ett kvitto på det är att vi numera är Nyckelpartner till Nordea, vilket betyder att du som bygger hus med SmålandsVillan får möjlighet till extra förmånliga lånevillkor. En vinn-vinn-situation för dig som husbyggare, helt enkelt.

Familj letar efter tomt att bygga hus på

Experthjälp för husbyggare

Att finansiera ett hus du bygger själv är en lite annorlunda process än ett vanligt bolån. Här har Nordea en stor fördel. De har nämligen ett team av rådgivare som är experter på byggnadskreditiv, alltså just den här typen av finansiering. Och de är redo att hjälpa dig var du än bor i landet.

Alltid tillgängliga för dig

Ett argument som kan tyckas vara en självklarhet, men som inte alltid uppfylls i verkligheten... Nordea är däremot tillgängliga på riktigt: när du vill komma i kontakt med dem återkommer de till dig inom 24 timmar.

Kvinna i soffa med laptop lär sig hur man bygger hus

Amorteringsfrihet och förmånliga villkor

Tack vare att vi är Nyckelpartner till Nordea får du möjlighet till extra förmånliga lånevillkor. Du slipper uppläggningsavgifter – och får dessutom möjlighet att slippa amortera de första fem åren, oavsett belåningsgrad.

Möjlighet till Gröna Bolån

Ett nybyggt hus är ett energieffektivt sådant. Det ger möjlighet till att få rabatt på bolåneräntan med så kallade Gröna Bolån. Din bankkontakt hos Nordea hjälper dig att reda ut om du kan få ett sådant.

Kunder som håller på att bygga hus

Service med det lilla extra

Från omtyckta digitala lösningar till kunnig personal som finns där för dig. Hos Nordea får du professionell rådgivning och all den hjälp du som husbyggare behöver. Från byggnadskreditiv till bolån – från husdröm till verklighet.

Kom i kontakt med Nordea

Boka ett möte med oss på SmålandsVillan så får du veta allt om vad Nordea kan hjälpa dig med – eller fråga din säljare som du redan har kontakt med. Vi hjälper dig komma i kontakt med rådgivare på Nordea för att säkra din finansiering och göra din husdröm till verklighet.

Är du redo att snacka byggnadskreditiv direkt? Ta kontakt med Nordea här!

Fortfarande nyfiken på hur man finansierar ett nytt hus?

Boka ett möte så berättar vi allt!

Ange ett datum eller en vecka samt vilken tid på dygnet som passar dig bäst.
Skriv ett meddelande om det är något speciellt du vill nämna redan nu.

Var vill du helst träffas? *

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Förnamn

Efternamn

E-post

Telefonnummer

Tomtinfo

Var vill du helst träffas?

Hur vill du att vi kontaktar dig?

När vill du helst träffas?

Meddelande

Inspirationsbild för inredning i nybyggt hus
Susanne Liljegard Säljare, Smålandsvillan

I din hand inom några dagar

Beställ vår huskatalog gratis

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.