Fritidshus av det rätta virket

Rusta-upp-romantik i all ära, men vem vill jobba på semestern? Vi erbjuder gedigna fritidshus som gör vistelsen njutbar över tiden.

Boka möte

Våra fritidshus

Fritidshus

Villa Vrigstad

  • 81 m2 (134 m2)
  • 2 rum och kök
  • Inredningsbar övervåning
Mer om Villa Vrigstad

En investering du slipper oroa dig över

Är du på jakt efter det perfekta renoveringsobjektet? Ett smultronställe med potential? Då har du hamnat helt fel. Vi anser att fritidshus ska vara en plats att koppla av på, utan att behöva tänka på nästa projekt. Hög kvalitet till bra pris. Fritid som räcker och blir över. Är inte det vad ett fritidshus handlar om?

Sol, vind och vatten

Våra fritidshus är moderna året-runt-boenden. De ingår nämligen som standardvillor i vårt hussortiment. Isoleringen håller värmen, elen är dragen och alla bekvämligheter är på plats direkt när du flyttar in. Många sängplatser och mycket förvaring. Lugn och ro eller högljudda släktträffar. Du fyller det med sånger, vi bygger så det håller.

Familjen byggde fritidshus med SmålandsVillan

Ett fritidshus behöver inte specifikt vara en fjällstuga eller en sommarstuga. Om det är nyproduktion kan den vara både och! När du har möjlighet att använda huset året runt blir det en plats för mycket mer än bara enstaka semesterdagar.

Läs mer här

Vi återkommer till dig med bekräftelse eller förslag på annan tidpunkt

Boka kostnadsfri husrådgivning här

När vill du helst träffas? *

Var vill du helst träffas? *

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Hej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.