Beställ katalog
  • Att bygga hus
  • Ekonomi

Älskvärda hus till ovanligt låga priser!

Väntar du på rätt läge att köpa hus? Kom ihåg att det är just innan marknaden vänder som de bästa möjligheterna uppstår. 

Mindre priser & större möjligheter

De senaste årens tuffa läge har gjort att bostadspriserna gått ner, det gör att du just nu kan köpa en Smålandsvilla till oemotståndligt bra pris. Mindre priser innebär också att kontantinsatsen krymper, något som framför allt kan ge förstagångsköpare en bra möjlighet att ta sig in på bostadsmarknaden. Eftersom färre intressenter stångas om samma objekt blir det dessutom mycket lättare att välja något som passar dig och din familj perfekt.

Ett smartare beslut

Att köpa nytt hus innebär mer än bara ett hem just nu, det är en investering som nästan alltid lönar sig i det långa loppet – och redan nu börjar pilarna peka mot bättre tider! I takt med att fler och fler återigen ger sig ut på bostadsmarknaden kommer också priserna stiga. Fram till dess har du alla möjligheter i världen att förverkliga husdrömmen fullt ut, till ett pris utöver det vanliga.

Flyttklara hus till passa-på-pris!

När du köper ett Flyttklart hus från SmålandsVillan köper du hela huslivet i ett färdigt paket, ungefär som ett begagnat hus. Skillnaden? Det är helt nybyggt och du slipper oroa dig för dolda fel, tråkiga renoveringar och elräkningar som slår i taket.

Alla hus är fullproppade med försäkringar och garantier som gör att du kan sova gott om nätterna, hur mycket det än blåser på utsidan. Blir du OBOS-medlem får du även tillgång till ytterligare trygghetspaket, något som bland annat kan hjälpa dig om din nuvarande bostad inte blir såld i tid. Med SmålandsVillan ska du känna dig trygg hela vägen hem – och längre än så – när du än väljer att slå till. Hur låter det?

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.