Beställ katalog

Bygga hus i Sundsvall? Möt ditt husteam: Simon och Joel

Funderar du på att bygga hus i Sundsvall? Eller i trakterna däromkring? Då vill vi presentera dig för två viktiga personer att ta med dig på husresan. Säg hej till SmålandsVillans härliga husteam: bröderna Simon och Joel Åberg.

Nya säljare med lång erfarenhet

Bröderna Åberg må vara nya på SmålandsVillans kontor – men de är väl bekanta med våra husmodeller. Killarna har nämligen vuxit upp i byggbranschen, som tredje generationen i familjens snickeriföretag, och både Joel och Simon har varit med och monterat många Smålandsvillor. Ute på byggplatsen har de blivit kända för sin fina brödrakemi, och det var just den kemin som fångade SmålandsVillans intresse. Borde inte de här killarna passa väldigt bra som säljare?

– Joel fick frågan, och sedan ringde han mig och frågade om jag var intresserad av att sälja Smålandsvillor. Vi tackade ja direkt! Vi backar ju aldrig för en ny utmaning, konstaterar Simon.

Bröderna Simon och Joel Åberg

Delar broderligt på jobbet

Tillsammans blir Joel och Simon ett team som finns till för dig som husbyggare, från början till slut. Bröderna kommer att dela på jobbet, även om Simon tar huvudansvaret när det gäller säljbiten. Men du som väljer att bygga en Smålandsvilla inom killarnas område kommer garanterat att träffa dem båda. Joel tar nämligen projektledarrollen – och en egen projektledare ingår ju när du bygger hus med SmålandsVillan.

– Ja, jag kommer finnas tillhands för att svara på alla dina frågor, lovar Joel.

Enplanshus i lantlig stil

Fördel att känna produkten

Att bygga ett nytt hus är en stor sak, och då kan det kännas extra tryggt att ha någon vid sin sida som vet hur allt fungerar. Här har bröderna Åberg en stor fördel: de vet hur en Smålandsvilla byggs, ända in i minsta detalj.

– Det är en stor fördel att känna produkten, vi vet vad som går att göra och varför vissa saker inte går att göra. Det gör att vi kan guida dig rätt i allt från val av husmodell till hur huset placeras bäst på tomten, förklarar Simon.

– Simon har dessutom målarbakgrund, så han kan garanterat bjuda på bra tips för husets färgsättning också, tipsar Joel.

Därför ska du bygga hus med SmålandsVillan

Väldigt fina hus, och ett bra sortiment av husmodeller som gör det lätt att hitta rätt. Det är bara två av anledningarna till att Joel och Simon tycker du ska välja SmålandsVillan. Men det finns fler.

– Det här är ett säkert sätt att bygga på, för alla inblandade. Att husen byggs inomhus ger huset bästa möjliga förutsättningar – men också korta ledtider som gör att du kan flytta in snabbare, förklarar Joel.

– Att OBOS är så stort ger också en stor trygghet – inte minst med de trygga medlemsförmånerna. Om du bygger lösvirke med en byggfirma kan de inte erbjuda sådana saker. Och så är ju priset väldigt fördelaktigt. Hos SmålandsVillan får du mycket hus för pengarna, det kan vi gå i god för, konstaterar Simon.

Kom till oss direkt

Oavsett hur långt du har kommit på husresan är du varmt välkommen att höra av dig till bröderna Åberg, hälsar Simon.

– Så fort du får känslan att du kanske vill bygga hus, kom till oss så hjälper vi dig vidare! Och missa heller inte att testa Husbyggaren, det är hur kul som helst att provbygga sitt blivande hus på webben.

Veronica Rosenberg Säljare, Smålandsvillan

Låt husresan börja

BOKA MÖTE MED VÅRA SÄLJARE

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.