1-planshus

1-planshus från SmålandsVillan kännetecknas av en välplanerad planlösning, smarta lösningar och mycket hus för pengarna. Inget spring i trappor, men ändå utrymme för allt du bryr dig om. Hur låter det? Ett 1-planshus är perfekt för dig som vill bo bekvämt på ett och samma våningsplan. Här bor du med god översikt över hela planlösningen där husets alla rum blir lättillgängliga för både de yngre och äldre familjemedlemmarna. Flera av våra enplanshus har en separat sällskapsdel, vilket gör att alla i familjen enkelt kan välja mellan umgänge och egentid.

Kvadratsmarta planlösningar

Behöver du utrymme för släktmiddagar eller lagfesten? Flera av SmålandsVillans hus har en karaktäristisk vinkeldel med sociala ytor både på in- och utsidan. Med husens vinkeldel blir uteplatsen trädgårdens naturliga vindskydd. Här suddar du också enkelt ut gränserna mellan ute och inne under sommarens grillkvällar. 

Hur stort hus behöver du? SmålandsVillans kvadratsmarta 1-planshus finns i olika storlekar, där den största husmodellen har en boarea på hela 193 m².

Är du på villavägar?

Skapa ditt hus i Husbyggaren

Husbyggaren hjälper dig hela vägen fram till dörren – när du byggt och sparat ditt hus följer det med dig genom processen. Du kan alltid gå in och ändra dina val och det är lika enkelt i webbläsare som mobil.

Bygg online nu

Skickas hem helt kostnadsfritt!

Beställ vår huskatalog

Våra mest populära husmodeller just nu

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.