Flyttklart hus

Områdesvisning

Dovhjortsvägen 5, Blentarp

Flyttklara hus i Blentarp

Nu har du möjligheten att att uppleva fyra olika husmodeller på en och samma gång. Vi visar våra husmodeller Villa Lekeryd, Villa Kalmar, Villa Komstad och Villa Fredriksdal som alla ligger på Dovhjortsvägen i Blentarp!

Blentarp är ett bekvämt område för barnfamiljen. I närområdet finns flera förskolor och en grundskola 1-6.  Runt Blentarp är omgivningen vacker med många vandrings- och cykelleder. I byn finns en livsmedelsaffär, apotek, bageri och flera restauranger. I Blentarp bor du med goda kommunikationer. Du tar dig smidigt till både Sjöbo och Veberöd varifrån du smidigt pendlar vidare till Lund, Ystad och Malmö.

Under visningen kommer vi besöka en nyproducerad Flyttklar Villa Lekeryd, Villa Komstad, Villa Kalmar och Villa Fredriksdal. Välkomna att uppleva SmålandsVillan!

Läs mer om husen här.

Välkommen att anmäla dig till visningen!

Hans Andréasson Säljare 070-601 50 60 010-434 15 16

lördag 15 apr 14:00-15:00

Anmälan till visning

Youtube video preview

Hanna förklarar snabbt!

Varför gå på visning?

Osäker på vad en visning kommer ge dig? Om några sekunder vet du.

Våra kunder berättar om sina husresor

Här kan du läsa om några av våra kunder som berättar om sina upplevelser och ger sina bästa råd och tips till dig som ska bygga nytt.

Läs deras berättelser

Tryggt husköp med Smålandsvillan

Oavsett vad som händer utanför dörren kan vi lova dig en trygg resa hela vägen till ditt nya hem. Här berättar vi varför. 

Läs mer

NY SORTS HUSESYN

Besök fler hus i Malmö

Jamen, varför inte boka en Virtual Reality-visning på vårt kontor? Här kan du promenera runt i flera olika husmodeller, uppleva känslan i en Smålandsvilla och testa olika tillval – utan att lämna rummet. 

BOKA VR-VISNING

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.