Beställ katalog

Visningshus

Fyra husmodeller

Dovhjortsvägen 5, Blentarp

Unik visning där du kan besöka fyra olika husmodeller från SmålandsVillan

Ta chansen att uppleva våra Flyttklara hus och visningshus i Blentarp. Här får du möjlighet att lära känna fyra av SmålandsVillans olika husmodeller: Villa Kalmar, Villa Komstad, Villa Fredriksdal och Villa Lekeryd. Ta chansen och gör ett besök, kanske blir det här din husresa börjar?

Blentarp är ett bekvämt område för barnfamiljen. I närområdet finns flera förskolor och en grundskola 1-6.  Runt Blentarp är omgivningen vacker med många vandrings- och cykelleder. I byn finns en livsmedelsaffär, apotek, bageri och flera restauranger. I Blentarp bor du med goda kommunikationer. Du tar dig smidigt till både Sjöbo och Veberöd varifrån du smidigt pendlar vidare till Lund, Ystad och Malmö.

Under visningen kommer vi besöka en nyproducerad Flyttklar Villa Lekeryd, Villa Komstad, Villa Kalmar och Villa Fredriksdal. Välkomna att uppleva SmålandsVillan!

Läs mer om husen här.

Välkommen att anmäla dig till visningen!

Niclas Johansson Säljare 070-601 59 78 010-434 12 56

lördag 23 sep 10:00-11:00

Anmälan till visning

Youtube video preview

Hanna förklarar snabbt!

Varför gå på visning?

Osäker på vad en visning kommer ge dig? Om några sekunder vet du.

Våra kunder berättar om sina husresor

Här kan du läsa om några av våra kunder som berättar om sina upplevelser och ger sina bästa råd och tips till dig som ska bygga nytt.

Läs deras berättelser

Tryggt husköp med Smålandsvillan

Oavsett vad som händer utanför dörren kan vi lova dig en trygg resa hela vägen till ditt nya hem. Här berättar vi varför. 

Läs mer

NY SORTS HUSESYN

Besök fler hus i Malmö

Jamen, varför inte boka en Virtual Reality-visning på vårt kontor? Här kan du promenera runt i flera olika husmodeller, uppleva känslan i en Smålandsvilla och testa olika tillval – utan att lämna rummet. 

BOKA VR-VISNING

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.