Flyttklart hus

Områdesvisning

Runningbacken 25, Lärkhöjden, Ljungskile

Flyttklara hus på Lärkhöjden

Välkommen på husvisning i natursköna Lärkhöjden. Här har du möjlighet att uppleva våra husmodeller Villa Fredriksdal, Villa Adelöv och Villa Kalmar. Det här är Flyttklara hus som vikarierar som visningshus i väntan på sina nya ägare. Passa på att göra ett besök, det kanske blir huskärlek vid första ögonkastet?

Vackra Lärkhöjden är belägget mittemellan Uddevalla och Ljungskile. Här bor du idylliskt på en höjd längs den vackra kustvägen. Omgivningarna kring Lärkhöjden bjuder på fantastiska möjligheter för dig som trivs med en aktiv och naturnära livstil. Här räcker det med att titta ut genom fönstret för att uppleva den underbara utsikten mot havet och naturen.

Under visningen kommer vi besöka en nyproducerad Flyttklar Villa Adelöv, Villa Kalmar och Villa Fredriksdal.

Läs mer om husmodellerna och Lärkhöjden här.

Moa Petrusic Säljare 070-601 79 68 010-434 15 68

lördag 15 apr 11:00-12:00

Anmälan till visning

Projekt

Försäljning pågår

Lärkhöjden

Ljungskile, Strandskogen

  • Antal bostäder 20 tomter
Läs mer

Våra kunder berättar om sina husresor

Här kan du läsa om några av våra kunder som berättar om sina upplevelser och ger sina bästa råd och tips till dig som ska bygga nytt.

Läs deras berättelser

Tryggt husköp med Smålandsvillan

Oavsett vad som händer utanför dörren kan vi lova dig en trygg resa hela vägen till ditt nya hem. Här berättar vi varför. 

Läs mer

NY SORTS HUSESYN

Besök fler hus i Uddevalla

Jamen, varför inte boka en Virtual Reality-visning på vårt kontor? Här kan du promenera runt i flera olika husmodeller, uppleva känslan i en Smålandsvilla och testa olika tillval – utan att lämna rummet. 

BOKA VR-VISNING

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.