Visningshus

Villa Huskvarna

Runstens byväg 104, Runsten Equestrian, Grödinge, Haninge

Villa Huskvarna i Runsten

I vackert belägna Runsten Village, bara 30 minuter från Stockholm har du nu möjlighet att köpa ett flyttklart Villa Huskvarna från SmålandsVillan. I Runsten har vi idag flera olika husmodeller för dig att komma och titta på. Det är som vår alldeles egna lilla småländska visningsby strax utanför Stockholm i Haninge kommun. På samma gata kan du även uppleva vårt fina visningshus Villa Lekeryd.

Villa Huskvarna är en av våra större husmodeller. När du kommer kliver in i en Villa Huskvarna möts du av en ljus och rymlig entré med genomsikt ut mot baksidan. Huset har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som skapar en härlig samvaroyta om ca 46 kvadratmeter. Den generösa storleken på vardagsrummet gör att du rymmer både matplats och soffgrupp utan problem. Det är ett perfekt utrymme för julfirande, kalas, fester och andra trevliga tillställningar. Sovrummet är praktiskt placerat i anslutning till klädvård och det rymliga badrummet.

Huset levereras med oinredd övervåning som du inreder när det passar dig. Med inredd övervåning blir boytan 190 kvadratmeter och du kan få upp till sju rum och kök. Övervåningen har full takhöjd, härlig fönstersättning och franskbalkong.

Hög standard i kök och badrum

I huset har vi gjort val och tillval i kök och badrum för att du som flyttar in ska kunna njuta av en bra och genomtänkt standard från SmålandsVillan. Köket levereras med vår nivå 3-standard som har ett modernt utseende med rostfri frihängande fläkt, låda under diskbänken och spotlights. Köket levereras med svanenmärkt köksstomme, vita stilrena luckor, vit inbyggnadsugn, vit micro, vit kyl, vit frys, spishäll, vit diskmaskin, dämpade fullutdragslådor, mjukstängande luckor och en praktisk köksö.

Badrummet är inrett med kakel och klinker samt comfortvärme. Här ingår även en duschvägg och vit kommod.

Flytta till Runsten i Haninge kommun

Runsten Village är en bostadsidyll mitt i naturen omringad av öppna fält och skogsdungar endast 40 minuter från centrala Stockholm. Området tog fart 2017 då de första invånarna flyttade in och ligger i nära anslutning till den välkända ridanläggningen Runsten Equestrian. Här finns cafeteria/restaurang med utsikt mot ridhuset där du kan avnjuta goda bakverk, frukost eller lunch samtidigt som du beskådar trevliga ridekipage. Närmaste förskola ligger ca 7 km från Runsten i det nybyggda bostadsområdet Riksten, där finns även en välsorterad matvarubutik. Det planeras även för en ny förskola i Runsten med preliminärt öppningsdatum hösten 2020.

Kontakta mäklare om du vill köpa det här huset

Det här huset säljs i samarbete med Totalmäklarna. Läs mer på totalmaklarna.se och kontakta mäklare Anna Dahlgren om du vill köpa det här huset.   

Notera att bilderna är tagna i ett visningshus och att avvikelser kan förekomma.

Tids­bokning

Jag vill bli kontaktad för att boka tid

Husmodell

2-planshus

Villa Huskvarna

  • 95 m2 (190 m2)
  • Inredningsbar övervåning
Mer om Villa Huskvarna

Tryggt att gå på visning hos SmålandsVillan

Vår omvärld har förändrats, men bostadsdrömmarna finns kvar. Med hjälp av nya rutiner vid visningar kan vi erbjuda trygga visningar för dig som vill träffa oss i våra visningshus. 

Läs mer här

Våra nöjda kunder berättar om SmålandsVillan

Visste du att SmålandsVillan har Sveriges nöjdaste kunder 2020? Här kan du läsa om några av våra kunder som berättar om sina upplevelser och ger sina bästa råd och tips till dig som ska bygga nytt.

Läs våra kundberättelser

Bygg ditt drömhus i Runsten Village

Välkommen till vackert belägna Runsten Village, en bostadsidyll i Haninge kommun, mitt i naturen, omringad av öppna fält och skogsdungar. Här kan vi erbjuda naturtomter och flyttklara Smålandsvillor, bara 40 minuter från Stockholm.