Beställ katalog

Visningshus

Villa Näsby

Puttgränd 1, Saxnäs, Öland

Flyttklart Villa Näsby i Saxnäs

Kom och spana in Villa Näsby i Saxnäs – men vänta inte för länge... Det här är nämligen ett av våra flyttklara hus som jobbar extra som visningshus i väntan på sina rätta ägare. Ta chansen och gör ett besök, kanske blir det här din husresa börjar?

Välkommen att kika in i Villa Näsby. Det är ett stort hus i litet format, på 95 kvadratmeter fördelat på 4 rum och kök. Mittskeppet i huset utgörs av en stor samvaroyta och den avskärmade men öppna entrén ger ett härligt välkomnande och möjlighet till en extra förvaring i nischen.

I Husets ena ände ligger de två sovrummen samlade intill det stora kaklade badrummet med duschvägg, kommod och golvvärme. Köket kommer från Vedum och har höga överskåp, dämpade lådor, mjukstängande luckor, rostfria vitvaror och fläkt. Köket har en tidlös stil med vita luckor och mörk bänkskiva.

Läs mer om huset här.

Välkommen på visnings hos SmålandsVillan!

Victoria Roswall Säljare 070-091 51 88

Tids­bokning

Jag vill bli kontaktad för att boka tid

Husmodell

Enplanshus

Villa Näsby

  • 95 m2
  • 4 rum och kök
Mer om husmodellen Villa Näsby
Youtube video preview

Hanna förklarar snabbt!

Varför gå på visning?

Osäker på vad en visning kommer ge dig? Om några sekunder vet du.

En annan typ av husvisning

Välkommen till den virtuella verkligheten

Att gå på husvisning i den virtuella verkligheten är något alldeles extra. Inte nog med att du kan besöka vilka Smålandsvillor du vill på ett och samma ställe, du kan dessutom inreda om i husen längs med vägen.

Läs mer

Tryggt husköp med Smålandsvillan

Oavsett vad som händer utanför dörren kan vi lova dig en trygg resa hela vägen till ditt nya hem. Här berättar vi varför. 

Läs mer

NY SORTS HUSESYN

Besök fler hus i Kalmar

Jamen, varför inte boka en Virtual Reality-visning på vårt kontor? Här kan du promenera runt i flera olika husmodeller, uppleva känslan i en Smålandsvilla och testa olika tillval – utan att lämna rummet. 

BOKA VR-VISNING

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.