Beställ katalog

Ta chansen, innan någon annan gör det

Kom och spana in Villa Huskvarna i Södra Gunsta – men vänta inte för länge... Det här är nämligen ett av våra Flyttklara hus som jobbar extra som visningshus i väntan på sina rätta ägare. Ta chansen och gör ett besök, kanske blir det här din husresa börjar?

Villa Huskvarna är en av våra mest populära husmodeller. Här får det liggande panel och rött tak. Insidan bjuder på en riktigt bra planlösning, genomgående hög standard och stilren inredning med ekparkettgolv samt vita målade väggar.

När du kliver in i det här huset möts du av en rymlig hall med fri sikt ut mot trädgården utanför. Vi smiter först in i köket, ett modernt och trivsamt sådant med bra arbetsytor och köksö. Här finns också utgång till en eventuell framtida uteplats.

Läs mer om huset här.

Skulle husmodellen inte vara just den du är inställd på så kan du ändå skapa dig en uppfattning om hur det är att bo i en smålandsvilla. Dessutom har du möjlighet att ställa frågor direkt till våra säljare. Lite som att se in i framtiden.

Välkommen på husvisning hos SmålandsVillan!

 

Elin Hemmingsson Säljare 070-601 28 73 010-434 16 21

torsdag 14 dec 16:00-17:00

Anmälan till visning

Husmodell

2-planshus

Villa Huskvarna

  • 95 m2 (190 m2)
  • 3 rum och kök
  • Inredningsbar övervåning
Mer om husmodellen Villa Huskvarna

Våra kunder berättar om sina husresor

Här kan du läsa om några av våra kunder som berättar om sina upplevelser och ger sina bästa råd och tips till dig som ska bygga nytt.

Läs deras berättelser

Tryggt husköp med Smålandsvillan

Oavsett vad som händer utanför dörren kan vi lova dig en trygg resa hela vägen till ditt nya hem. Här berättar vi varför. 

Läs mer

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.