Visningshus

Villa Fredriksdal

Åkerbyslingan 10, Stallarholmen, Sundby Strand

Villa Fredriksdal i Stallarholmen

I natursköna Stallarholmen, 1 timme från Stockholm har du nu möjlighet att köpa ett flyttklart Villa Fredriksdal från SmålandsVillan. För att du som kommer på visningen ska känna dig trygg begränsar vi antalet personer som samtidigt befinner sig inomhus och ber dig därför att anmäla dig till visningen.

I det trevliga villaområdet Stallarholmen, nära Mälarens glittrande vatten har SmålandsVillan byggt en fantastisk familjevilla i 1 plan och du kan bli den första som bor här. Här har du nära till både natur och bad såväl som service. Mattaffärer, vedugnsbageri, värdshus, caféer, pizzeria, förskola, skola (F-6) med mera ligger inom cykelavstånd. Det här expansiva samhället har mycket att erbjuda både vad gäller omgivningen som det rika föreningslivet.

Flyttklart Villa Fredriksdal från SmålandsVillan

Villa Fredriksdal är en av våra mest sålda 1-planshus.  Här har vi valt att uppföra huset i en klassisk stil med vit fasad och tegelrött tak. Invändigt har huset en genomgående hög standard samt bra planlösning och är inrett med ek-parkettgolv samt vitmålade väggar.

Huset fördelar sig på 122 kvm och består av fem rum och kök. Vardagsrummet om 31,5 kvm, husets mittpunkt rymmer såväl matplats som soffgrupp och är en perfekt yta för att samla familj och vänner. Bardisken som gränsar mellan vardagsrummet och köket blir också en perfekt sittplats för den som vill hålla kocken sällskap. Köket har ett modernt utseende och kommer från Vedum. Här var vi valt att inreda huset med vår nivå 3-standard, vårt så kallade ”lyxkök”. Här får du ett kök med höga överskåp, dämpade lådor, mjukstängande luckor, högskåp för inbyggd ugn och micro samt rostfri frihängande fläkt. I Husets ena ände ligger föräldrasovrummet i nära anslutning till klädvård och toalett. Barnen har sin egna avdelning i den andra änden av huset med två sovrum, ett badrum och ett litet allrum. Badrummet är inrett med kakel och klinker, comfortvärme, duschvägg och vit kommod med tillhörande spegelskåp.

Stallarholmen, ett expansivt samhälle

Sundby Strand i Stallarholmen har utvecklats sedan början av 2000-talet med runt 200 villor, strandpromenad, båtbryggor och idrottsplats. Men för att vara en mindre ort har Stallarholmen ett imponerande utbud: här finns ett rikt föreningsliv, livsmedelsbutik, caféer, pizzeria, värdshus, veterinär, distriktssköterska, frisör – och mycket mer.

Stallarholmen trafikeras av lokaltrafiken med bra bussförbindelser till tågstationerna Läggesta och Strängnäs. Med bil tar det cirka en timme in till storstaden Stockholm.

Huset byggdes färdigt under hösten 2019. Välkommen att kontakta oss på SmålandsVillan i Västerås om du är intresserad av att köpa det här huset och flytta in när det passar er.

Notera att bilderna är exempelbilder och att avvikelser kan förekomma.

Läs om våra lediga tomter och flyttklara hus i Stallarholmen. 

Tids­bokning

Jag vill bli kontaktad för att boka tid

Säljare

Säljare

Richard Wieselgren

  • 010-434 16 07
  • 070-949 72 90

Säljare

Jack Kihlström

  • 010-434 16 32
  • 070-601 17 05

Husmodell

1-planshus

Villa Fredriksdal

  • 122 m2
Mer om Villa Fredriksdal

Vi jobbar på – men anpassar oss till läget

Vår omvärld har förändrats, men bostadsdrömmarna finns kvar. Vi bevakar läget noga och följer myndigheternas riktlinjer för att förhindra vidare smittspridning av covid-19. Det innebär till exempel nya rutiner vid visningar.

Läs mer här

Är du på Villavägar?

Skapa ditt hus i Husbyggaren

Husbyggaren hjälper dig hela vägen fram till dörren – när du byggt och sparat ditt hus följer det med dig genom processen. Du kan alltid gå in och ändra dina val och det är lika enkelt i webbläsare som mobil.

Bygg online nu