Beställ katalog

Visningshus

Villa Huskvarna

Pengabergsvägen, Tahe

Nu öppnar vi dörren till något alldeles extra

Kom och spana in Villa Huskvarna i Tahe – men vänta inte för länge... Det här är nämligen ett av våra flyttklara hus som jobbar extra som visningshus i väntan på sina rätta ägare. Ta chansen och gör ett besök, kanske blir det här din husresa börjar?

Villa Huskvarna är en av våra mest populära husmodeller och det här huset har liggande panel och mellangrått tak. Insidan bjuder på en riktigt bra planlösning, genomgående hög standard och stilren inredning med ljusa ekparkettgolv samt beigea och krämvita tapeter.

När du kliver in i det här huset möts du av en rymlig hall med fri sikt ut mot trädgården utanför. Vi smiter först in i köket, ett ljust och trivsamt sådant med bra arbetsytor och plats för matplats. Här finns också utgång till en stor och härlig altan - ett perfekt extrarum som förlänger sommaren.

Köket ligger helt öppet mot det stora vardagsrummet som bjuder på ett fantastiskt ljusinsläpp och rymmer såväl matbord som soffgrupp utan problem. I andra änden av huset hittar du ett stort sovrum liksom husets tvättstuga – med praktisk groventré – och ditt nya, fräscha badrum. På husets övervåning finns gott om plats för familjens privata liv. Bortsett från de tre sovrummen finns där även ett trevligt allrum, en klädkammare och ett badrum.

Skulle husmodellen inte vara just den du är inställd på så kan du ändå skapa dig en uppfattning om hur det är att bo i en smålandsvilla. Dessutom har du möjlighet att ställa frågor direkt till våra säljare. Lite som att se in i framtiden. Passa även på att uppleva våra tomter i samma område

Här kan du läsa mer om huset.

Välkommen på husvisning hos SmålandsVillan!

Erica Bernardin Säljare 073-093 35 99 010-434 15 48

Tids­bokning

Jag vill bli kontaktad för att boka tid

Husmodell

2-planshus

Villa Huskvarna

  • 95 m2 (190 m2)
  • 3 rum och kök
  • Inredningsbar övervåning
Mer om husmodellen Villa Huskvarna

En annan typ av husvisning

Välkommen till den virtuella verkligheten

Att gå på husvisning i den virtuella verkligheten är något alldeles extra. Inte nog med att du kan besöka vilka Smålandsvillor du vill på ett och samma ställe, du kan dessutom inreda om i husen längs med vägen.

Läs mer

Tryggt husköp med Smålandsvillan

Oavsett vad som händer utanför dörren kan vi lova dig en trygg resa hela vägen till ditt nya hem. Här berättar vi varför. 

Läs mer

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.