Beställ katalog

Visningshus

Villa Kalmar

Klyvarvägen 4, Skölsta, Uppsala

Flyttklart Villa Kalmar i Uppsala

Nu har du möjlighet att besöka ett flyttklart Villa Kalmar i Uppsala. Ta chansen att uppleva huset och prata husdrömmar med vår säljare Elin.

Villa Kalmar är en av våra mest populära husmodeller. Här har vi valt att uppföra huset med stående panel med liggande detaljer, svart tak, fönster i gavelspetsarna och takkupa på framsidan. Invändigt har huset en genomgående hög standard samt bra planlösning och är inrett med ek-parkettgolv samt vitmålade väggar.

Huset fördelar sig på 95 kvm och består av 3 rum och kök. När du kliver in i det här huset möts du av en rymlig hall med fri genomsikt ut mot trädgården på andra sidan. Från hallen tar du dig vidare in mot köket som ligger i öppen anslutning mot det vardagsrummet som bjuder på ett fantastiskt ljusinsläpp. Köket kommer från Vedum och här får du ett kök med mycket förvaring, höga överskåp, fullutdragslådor, extra avställningsyta, högskåp för inbyggd ugn och micro, diskmaskin, vita vitvaror, samt integrerad köksfläkt. I husets andra ände ligger de två sovrummen samlade intill husets tvättstuga och badrum. Badrummet är inrett med kakel och klinker med golvvärme, kommod och duschhörn.

Huset levereras med oinredd övervåning men den dagen du väljer att inreda det övre våningsplanet utökas boytan till hela 156 kvm och du kan få upp till 8 rum och kök.

Huset kommer med finplanerad tomt med sådd gräsmatta, grusade gångytor och p-plats samt stödmurar. Även altan, huvudentréplan i tryckimpregnerat virke, trappa till groventrén samt anslutningar till VA, el och fiber ingår.

Varmt välkommen att boka tid för visning nedan.

Susanne Liljegard Säljare 070-601 51 42 010-434 16 04

Tids­bokning

Jag vill bli kontaktad för att boka tid

Husmodell

1,5-planshus

Villa Kalmar

  • 95 m2 (156 m2)
  • 3 rum och kök
  • Inredningsbar övervåning
Mer om husmodellen Villa Kalmar
Youtube video preview

Hanna förklarar snabbt!

Varför gå på visning?

Osäker på vad en visning kommer ge dig? Om några sekunder vet du.

En annan typ av husvisning

Välkommen till den virtuella verkligheten

Att gå på husvisning i den virtuella verkligheten är något alldeles extra. Inte nog med att du kan besöka vilka Smålandsvillor du vill på ett och samma ställe, du kan dessutom inreda om i husen längs med vägen.

Läs mer

Tryggt husköp med Smålandsvillan

Oavsett vad som händer utanför dörren kan vi lova dig en trygg resa hela vägen till ditt nya hem. Här berättar vi varför. 

Läs mer

NY SORTS HUSESYN

Besök fler hus i Uppsala

Jamen, varför inte boka en Virtual Reality-visning på vårt kontor? Här kan du promenera runt i flera olika husmodeller, uppleva känslan i en Smålandsvilla och testa olika tillval – utan att lämna rummet. 

BOKA VR-VISNING

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.