Visningshus

Villa Kalmar

Björkhallsvägen 19, Furuhall, Uddevalla

Besök ett flyttklart Villa Kalmar

Välkommen till ett nyproducerat Villa Kalmar i natursköna Furuhall, 15 km från Uddevalla. Bo på höjden med slående utsikt över Havstensfjorden. Endast bokade besökare så glöm inte att anmäla dig till visningen.

Furuhall är ett nytt område bestående av nybyggda villor. Här bor du i omväxlande natur nära både skog och vatten. Välsorterad livsmedelsbutik, pizzeria, bensinstation och mysiga Stallgården Krog och Kafé ligger inom promenadavstånd. Förskola och skola tar du dig till med bil på ca 5-10 minuter. Kommunikationerna här är goda både norr och söder ut, och från Rotviksbro utgår flera busslinjer. Det här området passar perfekt för dig som vill bo lagom lantligt med närhet till naturen men samtidigt nära till centrum.

Flyttklart Villa Kalmar från SmålandsVillan

Villa Kalmar är en av våra mest populära husmodeller.  Här har vi valt att uppföra huset med stående panel med liggande detaljer, svart tak och svarta stuprör. Invändigt har huset en genomgående hög standard samt bra planlösning och är inrett med ek-parkettgolv samt vitmålade väggar.

Huset fördelar sig på 95 kvm och består av två rum och kök. Vardagsrummet om 32,9 kvm har plats för en stor soffgrupp såväl som matplats, en perfekt yta för julfirande, kalas och andra trevliga tillställningar. Köket ligger öppet mot vardagsrummet men ändå tillräckligt avskilt för att du ska slippa se disken från soffhörnet. Köket som kommer från Vedum har ett modernt utseende med mörkblå köksluckor, rostfria vitvaror och en praktisk köksö. Här var vi valt att inreda huset med vår nivå 3-standard, vårt så kallade ”lyxkök”. Här får du ett kök med höga överskåp, dämpade lådor, mjukstängande luckor, högskåp för inbyggd ugn och micro samt rostfri frihängande fläkt. I andra änden av huset ligget sovrum, klädvård och badrum samlat. Badrummet är inrett med grå våtrumsmatta, kommod och duschvägg.

Huset levereras med oinredd övervåning men när behovet kommer kan du inreda övervåningen och utöka till 7 rum och kök och få en boyta om 156 kvm.

Notera att bilderna är exempelbilder och att avvikelser kan förekomma.

Tids­bokning

Jag vill bli kontaktad för att boka tid

Husmodell

1,5-planshus

Villa Kalmar

  • 95 m2 (156 m2)
  • Inredningsbar övervåning
Mer om Villa Kalmar