Beställ katalog

Besök vårt Flyttklara Villa Komstad i Artorp, strax utanför Trollhättan

Husvisningar ger dig möjligheten att uppleva huset innan du bestämmer dig för att slå till. Här kan du i lugn och ro skapa dig en konkret bild över ytor, takhöjd och planlösning. Alla material får liv och magkänslan får säga sitt.

Välkommen till Villa Komstad, en välplanerad villa på 88 kvadratmeter fördelat på 2 rum och kök. Husets entré finns på gavelsidan, vilket öppnar upp hela huset och för med sig en härlig genomsikt från framsidan till baksidan. Köket och vardagsrummet ligger placerat mot baksidan och flyter ihop och bildar en öppen yta med ljus från två väderstreck. I entrén finns det dessutom gott om plats för gästernas kläder och en klädkammare för att smidigt få ordning och reda. Groventrén ligger i direktkontakt med köket vilket är bekvämt när man kommer hem med matkassarna. Som pricken över i:t har sovrummet även en walk in closet.

Läs mer om huset här.

Helen Hedlund Säljare 070-825 46 44 010-434 13 42

tisdag 13 jun 17:00-18:30

Anmälan till visning

Husmodell

1,5-planshus

Villa Komstad

  • 88 m2 (151 m2)
  • 2 rum och kök
  • Inredningsbar övervåning
Mer om Villa Komstad
Youtube video preview

Hanna förklarar snabbt!

Varför gå på visning?

Osäker på vad en visning kommer ge dig? Om några sekunder vet du.

Våra kunder berättar om sina husresor

Här kan du läsa om några av våra kunder som berättar om sina upplevelser och ger sina bästa råd och tips till dig som ska bygga nytt.

Läs deras berättelser

Tryggt husköp med Smålandsvillan

Oavsett vad som händer utanför dörren kan vi lova dig en trygg resa hela vägen till ditt nya hem. Här berättar vi varför. 

Läs mer

NY SORTS HUSESYN

Besök fler hus i Uddevalla

Jamen, varför inte boka en Virtual Reality-visning på vårt kontor? Här kan du promenera runt i flera olika husmodeller, uppleva känslan i en Smålandsvilla och testa olika tillval – utan att lämna rummet. 

BOKA VR-VISNING

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.