Kundhus

Villa Näsby

Lotstorpsvägen 19, Norrköping

Villa Näsby i Norrköping

Varmt välkommen att besöka ett kundägt Villa Näsby i Norrköping. Huset visas omöblerat innan kunden flyttar in. Välkommen att boka en privat tid för visning.

Villa Näsby är ett stort hus i litet format. Med sin separata föräldradel, rymliga kök och två extra sovrum passar Villa Näsby många olika familjesammansättningar.

Mittskeppet i huset utgör samvaroytor, den avskärmade men öppna entrén ger ett härligt välkomnande och möjlighet till en extra förvaring i nischen.

I och med att huset har två stora sovrum och möjlighet till två toaletter passar det även utmärkt som sommarhus eller fjällstuga, då man uppskattar möjligheten till många sängplatser.

 

Tids­bokning

Jag vill bli kontaktad för att boka tid

Säljare

Säljare

Hanna Sigland

  • 011-14 89 90
  • 073-044 60 43

Husmodell

1-planshus

Villa Näsby

  • 95 m2
Mer om Villa Näsby

Tryggt att gå på visning hos SmålandsVillan

Vår omvärld har förändrats, men bostadsdrömmarna finns kvar. Med hjälp av nya rutiner vid visningar kan vi erbjuda trygga visningar för dig som vill träffa oss i våra visningshus. 

Läs mer här

Våra nöjda kunder berättar om SmålandsVillan

Visste du att SmålandsVillan har Sveriges nöjdaste kunder 2020? Här kan du läsa om några av våra kunder som berättar om sina upplevelser och ger sina bästa råd och tips till dig som ska bygga nytt.

Läs våra kundberättelser