Beställ katalog
Villa Fredriksdal - En av Sveriges mest populära husmodeller

Visningshus

Villa Fredriksdal

Långerum, Mogata

Välkommen hem – till en av våra kunder

När du klurar på att bygga hus är det alltid en bra idé att besöka ett visningshus – men det här vill du inte missa. Här får du nämligen hälsa på hos en av våra kunder. Vi visar huset innan kunden flyttar in. När du hälsar på i ett av våra hus får du såklart bekanta dig med den husmodellens alla fördelar. Men framförallt får du uppleva känslan av en livs levande Smålandsvilla: våra materialval, planlösningar, ljusinsläpp och mycket mer. Och så får du lära känna vår härliga personal som hjälper dig att uppfylla just dina husdrömmar.

Villa Fredriksdal är 122 välplanerade kvadratmeter med egen barn- och vuxenavdelning. Eller vad sägs om: rymlig hall, stort och ljust kök, fyra sovrum, två toaletter, ett härligt vardagsrum och ett allrum till barnen.

Visst låter det som en dröm!? Addera till den fina genomsikten som finns från båda ytterdörrarna. Vad mer behöver man säga? Kanske att ett enplanshus dessutom är lättskött.

Kundhuset visas under uppbyggnad och visas omöblerat. 

Varmt välkommen på visning!

Villa Fredriksdal - En av Sveriges mest populära husmodeller
Hanna Sigland Säljare 073-044 60 43

onsdag 12 jun 16:30-17:30

Anmälan till visning

Husmodell

Enplanshus

Villa Fredriksdal

  • 122 m2
  • 6 rum och kök
Mer om husmodellen Villa Fredriksdal
Youtube video preview

Hanna förklarar snabbt!

Varför gå på visning?

Osäker på vad en visning kommer ge dig? Om några sekunder vet du.

En annan typ av husvisning

Välkommen till den virtuella verkligheten

Att gå på husvisning i den virtuella verkligheten är något alldeles extra. Inte nog med att du kan besöka vilka Smålandsvillor du vill på ett och samma ställe, du kan dessutom inreda om i husen längs med vägen.

Läs mer

Tryggt husköp med Smålandsvillan

Oavsett vad som händer utanför dörren kan vi lova dig en trygg resa hela vägen till ditt nya hem. Här berättar vi varför. 

Läs mer

NY SORTS HUSESYN

Besök fler hus i Stockholm

Jamen, varför inte boka en Virtual Reality-visning på vårt kontor? Här kan du promenera runt i flera olika husmodeller, uppleva känslan i en Smålandsvilla och testa olika tillval – utan att lämna rummet. 

BOKA VR-VISNING

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.