Beställ katalog

Områdesvisning

Upplev våra tomter

Ausås

Är det i Ausås din husdröm blir sann?

Välkommen på visning i Ausås. Här får kan du spana in solläget på våra fina tomter. Ett perfekt sätt att se hur just din husdröm kan bli sann tillsammans med oss på SmålandsVillan. Boka tid för områdesvisning där du kan prata husdrömmar med våra säljare Hans och Niclas och uppleva våra fina tomter.

Centralt belägen mitt bland de skånska fälten finner man den dolda pärlan Ausås. Ausås är en mindre ort med en gedigen historia kopplat till vindmöllan, lantbruk och kyrka. Det finns förskola i orten och endast 4 km bort till Åstorp finner man allt det nödvändiga för att hålla vardagen rullandes så som livsmedelsbutiker, apotek, skolor och vårdcentral m.m. samt ett gäng trevliga caféer och restauranger. Perfekt för en barnfamilj! En bilfärd på ca 15 min tar dig till Ängelholm och en färd på 25 min till Helsingborg.

Välkommen att uppleva våra tomter i Ausås.

 

Niclas Johansson Säljare 070-601 59 78 010-434 12 56

Tids­bokning

Jag vill bli kontaktad för att boka tid

Projekt

Försäljning pågår

Ausås Ängar

Ängelholm, Ausås

Läs mer

Våra kunder berättar om sina husresor

Här kan du läsa om några av våra kunder som berättar om sina upplevelser och ger sina bästa råd och tips till dig som ska bygga nytt.

Läs deras berättelser

Tryggt husköp med Smålandsvillan

Oavsett vad som händer utanför dörren kan vi lova dig en trygg resa hela vägen till ditt nya hem. Här berättar vi varför. 

Läs mer

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.