Beställ katalog

Visningshus

Två husmodeller

Klyvarvägen 5, Skölsta, Uppsala

Unik visning där du kan besöka två olika husmodeller från SmålandsVillan

Ta chansen att uppleva våra Flyttklara hus och visningshus i Skölsta. Här får du möjlighet att lära känna SmålandsVillans husmodeller: Villa Kalmar och Villa Nydala.

Kliv in i våra nybyggda och energisnåla SmålandsVillor, upplev rymden och dess fantastiska ljusinsläpp. Här kan du i lugn och ro känna in de olika husen, materialvalen och de olika planslöningarna. Drömmen kommer till liv och magkänslan får säga sitt. 

Här har du möjlighet att besöka vårt visningshus Villa Nydala och vårt Flyttklara hus Villa Kalmar som är till salu. Detta är ett perfekt tillfälle att inspireras, känna in de olika husmodellerna och hitta ett hus som passar just din familjs behov! Dessutom har du möjlighet att ställa dina frågor och prata husdrömmar med vår säljare Elin.

Obs glöm inte att anmäla dig till visningen!

Varmt välkommen!

Veronica Rosenberg Säljare 070-601 77 13 010-434 16 10

Tids­bokning

Jag vill bli kontaktad för att boka tid

Projekt

Försäljning pågår

Skölsta

Uppsala, Skölsta

  • Antal bostäder 16 tomter
Läs mer

Våra kunder berättar om sina husresor

Här kan du läsa om några av våra kunder som berättar om sina upplevelser och ger sina bästa råd och tips till dig som ska bygga nytt.

Läs deras berättelser

Tryggt husköp med Smålandsvillan

Oavsett vad som händer utanför dörren kan vi lova dig en trygg resa hela vägen till ditt nya hem. Här berättar vi varför. 

Läs mer

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.