Flyttklart hus

Områdesvisning

Tahe

Områdesvisning i Tahe

Den 2 april bjuder vi in till områdesvisning i lugna och natursköna Tahe där ett nytt bostadsområde växer fram. Passa på att göra ett besök i vårt Flyttklara hus Villa Huskvarna, det kanske blir huskärlek vid första ögonkastet?

Tahe är ett område med mycket att upptäcka och göra.  Oavsett om du föredrar härliga naturupplevelser i skog och mark eller kanske en paddelrunda med familjen så finns båda möjligheterna här – och mycket mer därtill.

Välkommen på visning den 2 april där du kan du uppleva våra lediga tomter i området, våra två fina Flyttklara hus av modellen Villa Huskvarna samt Myresjöhus visningshus av modellen Smart 149. 

Under visningen bjuder vi på korv med bröd, kaffe och bullar. På plats hittar ni vår säljare Erica, mäklare och Nordea som gärna svarar på era frågor

Läs mer om området här.

Varmt välkommen!

Erica Bernardin Säljare 073-093 35 99 010-434 15 48

söndag 2 apr 11:00-13:00

Anmälan till visning

Våra kunder berättar om sina husresor

Här kan du läsa om några av våra kunder som berättar om sina upplevelser och ger sina bästa råd och tips till dig som ska bygga nytt.

Läs deras berättelser

Tryggt husköp med Smålandsvillan

Oavsett vad som händer utanför dörren kan vi lova dig en trygg resa hela vägen till ditt nya hem. Här berättar vi varför. 

Läs mer

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.