Tomt

Tomtvisning

Runstens byväg 72, RunstenGrödinge, Haninge kommun

Tomtvisning i Runsten

Välkommen till vackert belägna Runsten Village, en bostadsidyll i Haninge kommun. Området präglas av vacker natur med öppna fält, där både naturens vilda djur och hästar med ryttare kan beskådas samt rogivande skog. Här erbjuder vi härliga naturtomter och flyttklara Smålandsvillor, bara 40 minuter från Stockholm.

Runsten Village är ett nytt bostadsområde som tog fart 2017, då de första invånarna flyttade in. Området ligger vackert inramat mellan skogsdungar och öppna fält. Här bor du i en rogivande idyll men endast 40 minuter från Stockholms storstadspuls.

I området ligger ridanläggningen Runsten Equestrian som är en välkänd och omtalad ridanläggning i hästvärlden. Här finns även en cafeteria/restaurang med utsikt mot ridhuset där du kan avnjuta goda bakverk, frukost och lunch samtidigt som du beskådar trevliga ridekipage. 

Närmaste förskola och skola ligger cika sju kilometer från Runsten i det nybyggda bostadsområdet Riksten, där finns även en välsorterad matvarubutik. I Runsten planeras det för ny förskola. 

SL-buss finns ca. 4 km från området vid Sorundavägen och även i Riksten som ligger ca.7 km från Runsten.

Hittar man sin tomt på Runsten och väljer sitt drömhus nu i maj så finns möjlighet till att fira julen 2020 på Runsten.

Välkommen att kontakta oss om du vill bygga hus här eller om du är intresserad av någon av våra flyttklara villor!

Här kan du läsa mer om våra lediga tomter och flyttklara hus i Runsten.

För mer information:

Anna Dahlgren på Totalmäklarna, 0708-113085
Susanne Liljegard på Smålandsvillan 070-6015142

Tids­bokning

Jag vill bli kontaktad för att boka tid

Upplev vårt visningshus

Villa Adelöv

När du öppnar dörren till ett Villa Adelöv möts du av en enorm genomsikt som sträcker sig genom hela huset och ut mot uteplatsen på baksidan. Här öppnar kök och vardagsrum upp sig direkt från entrén.

Välkommen att uppleva huset!

Boka tid för visning

Upplev vårt visningshus

Villa Lekeryd

I Villa Lekeryd välkomnas du av en stor entré med gott om plats för både kläder, barnvagn och varma vantar. Den stora hallen skapas av att trappan är centralt placerad i vardagsrummet, vilket också ger dig andra planlösningsmöjligheter den dagen du väljer att inreda övervåningen.

Välkommen att uppleva huset!

Boka tid för visning

Vi jobbar på – men anpassar oss till läget

Vår omvärld har förändrats, men bostadsdrömmarna finns kvar. Vi bevakar läget noga och följer myndigheternas riktlinjer för att förhindra vidare smittspridning av covid-19. Det innebär till exempel nya rutiner vid visningar.

Läs mer här

Bli OBOS-medlem

Missa inte chansen till drömhemmet

När försäljningen startar kan det gå undan. Som OBOS-medlem ökar du dina chanser att lägga vantarna på de mest populära tomterna. Alla medlemmar får nämligen förtur i kön - och massor av fina rabatter och erbjudanden.

Läs mer om OBOS Medlem