Tomt

Tomtvisning

Runstens byväg 72, Runsten, Grödinge, Haninge kommun

Tomtvisning i Runsten

Välkommen till vackert belägna Runsten Village, en bostadsidyll i Haninge kommun. Området präglas av vacker natur med öppna fält, där både naturens vilda djur och hästar med ryttare kan beskådas samt rogivande skog. Här erbjuder vi härliga naturtomter och flyttklara Smålandsvillor, bara 40 minuter från Stockholm.

Runsten Village är ett nytt bostadsområde som tog fart 2017, då de första invånarna flyttade in. Området ligger vackert inramat mellan skogsdungar och öppna fält. Här bor du i en rogivande idyll men endast 40 minuter från Stockholms storstadspuls.

I området ligger ridanläggningen Runsten Equestrian som är en välkänd och omtalad ridanläggning i hästvärlden. Här finns även en cafeteria/restaurang med utsikt mot ridhuset där du kan avnjuta goda bakverk, frukost och lunch samtidigt som du beskådar trevliga ridekipage. 

Närmaste förskola och skola ligger cika sju kilometer från Runsten i det nybyggda bostadsområdet Riksten, där finns även en välsorterad matvarubutik. I Runsten planeras det för ny förskola. 

SL-buss finns ca. 4 km från området vid Sorundavägen och även i Riksten som ligger ca.7 km från Runsten.

Hittar man sin tomt på Runsten och väljer sitt drömhus nu i maj så finns möjlighet till att fira julen 2020 på Runsten.

Välkommen att kontakta oss om du vill bygga hus här eller om du är intresserad av någon av våra flyttklara villor!

Här kan du läsa mer om våra lediga tomter och flyttklara hus i Runsten.

För mer information:

Anna Dahlgren på Totalmäklarna, 0708-113085
Susanne Liljegard på Smålandsvillan 070-6015142

Trygga och säkra visningar hos SmålandsVillan

Vår omvärld har förändrats, men bostadsdrömmarna finns kvar. Med hjälp av nya rutiner vid visningar kan vi erbjuda trygga visningar för dig som vill träffa oss i våra visningshus.

  • Föranmälan krävs, anmäl dig via formuläret nedan.
  • Vi tar emot ett sällskap i taget.
  • Vi undviker fysisk kontakt och erbjuder handsprit och munskydd på visningen.

Tids­bokning

Jag vill bli kontaktad för att boka tid

Upplev vårt visningshus

Villa Lekeryd

I Villa Lekeryd välkomnas du av en stor entré med gott om plats för både kläder, barnvagn och varma vantar. Den stora hallen skapas av att trappan är centralt placerad i vardagsrummet, vilket också ger dig andra planlösningsmöjligheter den dagen du väljer att inreda övervåningen.

Välkommen att uppleva huset!

Boka tid för visning

Tryggt att gå på visning hos SmålandsVillan

Vår omvärld har förändrats, men bostadsdrömmarna finns kvar. Med hjälp av nya rutiner vid visningar kan vi erbjuda trygga visningar för dig som vill träffa oss i våra visningshus. 

Läs mer här

Våra nöjda kunder berättar om SmålandsVillan

Visste du att SmålandsVillan har Sveriges nöjdaste kunder 2020? Här kan du läsa om några av våra kunder som berättar om sina upplevelser och ger sina bästa råd och tips till dig som ska bygga nytt.

Läs våra kundberättelser