Beställ katalog

Unik visning där du kan besöka tre olika husmodeller från SmålandsVillan

Ta chansen att uppleva våra Flyttklara hus och visningshus i Runsten. Här får du möjlighet att lära känna tre av SmålandsVillans olika husmodeller: Villa Kalmar, Villa Lekeryd och Villa Vimmerby.

Kliv in i våra nybyggda och energisnåla SmålandsVillor, upplev rymden och dess fantastiska ljusinsläpp. Här kan du i lugn och ro känna in de olika husen, materialvalen och de olika planslöningarna. Drömmen kommer till liv och magkänslan får säga sitt.

Här har du möjlighet att besöka vårt visningshus Villa Lekeryd och våra Flyttklara hus Villa Vimmerby och Villa Kalmar. Detta är ett perfekt tillfälle att inspireras, känna in de olika husmodellerna och hitta ett hus som passar just din familjs behov! Dessutom har du möjlighet att ställa dina frågor och prata husdrömmar med våra säljare - vi bjuder även på fika.

Varmt välkommen på visning!

Veronica Rosenberg Säljare 070-601 77 13 010-434 16 10

onsdag 24 jul 12:00-14:00

Anmälan till visning

Projekt

Försäljning pågår

Runsten Village

Runsten, Haninge

Läs mer

En annan typ av husvisning

Välkommen till den virtuella verkligheten

Att gå på husvisning i den virtuella verkligheten är något alldeles extra. Inte nog med att du kan besöka vilka Smålandsvillor du vill på ett och samma ställe, du kan dessutom inreda om i husen längs med vägen.

Läs mer

Tryggt husköp med Smålandsvillan

Oavsett vad som händer utanför dörren kan vi lova dig en trygg resa hela vägen till ditt nya hem. Här berättar vi varför. 

Läs mer

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.