Tomt

Områdesvisning

Ekervägen 10 Kristianstad

Tomter i Norra Åsum

I Norra Åsum bor du naturskönt mitt bland böljande åkrar och närhet till Wendes strövområde. Välkommen att anmäla dig till en områdesvisning där vi berättar om SmålandsVillan, våra tomter och flyttklara hus.

Här erbjuder vi härliga tomter i Kristianstad där du kan bygga valfritt hus från SmålandsVillan som passar tomtens förutsättningar. 

Nu startar vi försäljningen av ytterligare 10 tomter på området vilket ger dig nya möjligheter att hitta en tomt att bygga hus i Kristianstad på. Tomterna ligger i hörnet av området, vilket gör att du kan placera huset i olika lägen beroende på vilken tomt du väljer. Intill tomterna kommer det även att byggas en bostadsrättsförening som säljs av vårt moderbolag OBOS. 

Välkommen med din intresseanmälan!

Läs mer om tomterna här.

Välkommen!

Tids­bokning

Jag vill bli kontaktad för att boka tid

Vi jobbar på – men anpassar oss till läget

Vår omvärld har förändrats, men bostadsdrömmarna finns kvar. Vi bevakar läget noga och följer myndigheternas riktlinjer för att förhindra vidare smittspridning av covid-19. Det innebär till exempel nya rutiner vid visningar.

Läs mer här

Bli OBOS-medlem

Missa inte chansen till drömhemmet

När försäljningen startar kan det gå undan. Som OBOS-medlem ökar du dina chanser att lägga vantarna på de mest populära tomterna. Alla medlemmar får nämligen förtur i kön - och massor av fina rabatter och erbjudanden.

Läs mer om OBOS Medlem