Tomtvisning

Områdesvisning

Skeda Udde, Linköping

Områdesvisning i Skeda Udde

I lantliga och trivsamma Skedda Udde planerar vi för ett nytt bostadsområde med både tomter och flyttklara hus. Nu bjuder vi in till tomtvisning av området där du får möjlighet att uppleva platsen och ställa frågor till säljarna som finns på plats. Även Nordea finns med på visningen för att diskutera finansiering. Vi bjuder på lättare förtäring

Här kommer vi inom kort att erbjuda flyttklara hus och tomter där du tillsammans med oss kan bygga ditt drömhus. Ett flyttklart hus innebär att huset redan är färdigställt och från början utrustade med hög kvalitet från ledande leverantörer – ett bra alternativ för dig som har bråttom hem.

Området består av totalt 25 tomter och kommer att släppas i 2 etapper. Etapp 2 säljstartas den 1 juni. Tomterna i etapp 1 är slutsålda och vi kommer inom kort att erbjuda flyttklara hus. Passa på att uppleva vackra Skeda Udde.

Vägbeskrivning: från Haraldsbovägen, sväng in till området på Ingeboringen.

Läs mer här.

tisdag 31 maj 17:00-19:00

Anmälan till visning

Säljare

Säljare

Joakim Oldenburg

  • 010-434 13 86
  • 070-600 62 99

Säljare

Hanna Sigland

  • 011-14 89 90
  • 073-044 60 43

Våra nöjda kunder berättar om SmålandsVillan

Visste du att SmålandsVillan har Sveriges nöjdaste kunder 2020? Här kan du läsa om några av våra kunder som berättar om sina upplevelser och ger sina bästa råd och tips till dig som ska bygga nytt.

Läs våra kundberättelser

Hej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.