Tomt

Tomtvisning

Ekholmsvägen, Karlshamn

Tomtvisning-Björkenäs

Bo skärgårdsnära i vackra Björkenäs. Nu kan vi erbjuda byggklara tomter mitt i hjärtat av Björkenäs. Här har du möjlighet att bygga ditt drömboende tillsammans med oss på SmålandsVillan.

Mitt i lugnet men nära alla bekvämligheter

Du kan välja valfri husmodell från oss. I Björkenäs bor du naturskönt och skärgårdsnära samtidigt som du har närhet till alla tänkbara servicemöjligheter i Karlshamn och Mörrum

Att bo endast en mil från Karlshamn innebär lugn och harmoni med alla bekvämligheter på nära håll. Här bor du med närhet till såväl Karlshamn som Sölvesborg och Olofström. För dig som vill pendla längre med Öresundstågen ligger Mörrums station knappt sex kilometer bort - dit tar det sju minuter med bil. Det finns också en busshållplats strax intill bostadsområdet för dig som föredrar att ta dig fram via kollektivtrafik.

Service och skoj i Mörrum

Bara sex kilometer från ditt nybyggda hus ligger den lilla tätorten Mörrum (3695 invånare år 2010), mest känt för sitt laxfiske. Här hittar du allt du behöver för en härlig vardag och fritid. Här kan barnen gå i skola från förskoleklass upp till årskurs 5. Här handlar du hem middagsmaten på Konsum eller ICA Nära Laxen, och här kan barnen spela hockey på fritiden i Mörrum Hockey. I Mörrum ligger också Laxens hus, som är en rolig utställning för alla fiskeintresserade.

Här kan du läsa mer och anmäla ditt intresse. 

Tids­bokning

Jag vill bli kontaktad för att boka tid

Vi jobbar på – men anpassar oss till läget

Vår omvärld har förändrats, men bostadsdrömmarna finns kvar. Vi bevakar läget noga och följer myndigheternas riktlinjer för att förhindra vidare smittspridning av covid-19. Det innebär till exempel nya rutiner vid visningar.

Läs mer här

Pris från 1.799.000 kr*

*Kontakta oss för lokala priser

Mycket hus. Lägre pris.

Just nu kan du bygga SmålandsVillans populära husmodell Villa Kalmar till ett paketpris utöver det vanliga. Paketpriset avser en begränsad upplaga - så först till kvarn!

Läs allt om erbjudandet