Tomt

Områdesvisning

Ekholmsvägen, Karlshamn

Tomtvisning-Björkenäs

Bo skärgårdsnära i vackra Björkenäs. Nu kan vi erbjuda byggklara tomter mitt i hjärtat av Björkenäs. Här har du möjlighet att bygga ditt drömboende tillsammans med oss på SmålandsVillan. Varmt välkommen att anmäla dig till visning för att uppleva det vackra området i Björkenäs.

Mitt i lugnet men nära alla bekvämligheter

Du kan välja valfri husmodell från oss. I Björkenäs bor du naturskönt och skärgårdsnära samtidigt som du har närhet till alla tänkbara servicemöjligheter i Karlshamn och Mörrum

Att bo endast en mil från Karlshamn innebär lugn och harmoni med alla bekvämligheter på nära håll. Här bor du med närhet till såväl Karlshamn som Sölvesborg och Olofström. För dig som vill pendla längre med Öresundstågen ligger Mörrums station knappt sex kilometer bort - dit tar det sju minuter med bil. Det finns också en busshållplats strax intill bostadsområdet för dig som föredrar att ta dig fram via kollektivtrafik.

Service och skoj i Mörrum

Bara sex kilometer från ditt nybyggda hus ligger den lilla tätorten Mörrum (3695 invånare år 2010), mest känt för sitt laxfiske. Här hittar du allt du behöver för en härlig vardag och fritid. Här kan barnen gå i skola från förskoleklass upp till årskurs 5. Här handlar du hem middagsmaten på Konsum eller ICA Nära Laxen, och här kan barnen spela hockey på fritiden i Mörrum Hockey. I Mörrum ligger också Laxens hus, som är en rolig utställning för alla fiskeintresserade.

Här kan du läsa mer och anmäla ditt intresse. 

Trygga och säkra visningar hos SmålandsVillan

Vår omvärld har förändrats, men bostadsdrömmarna finns kvar. Med hjälp av nya rutiner vid visningar kan vi erbjuda trygga visningar för dig som vill träffa oss i våra visningshus.

  • Föranmälan krävs, anmäl dig via formuläret nedan.
  • Vi tar emot ett sällskap i taget.
  • Vi undviker fysisk kontakt och erbjuder handsprit och munskydd på visningen.

Tids­bokning

Jag vill bli kontaktad för att boka tid

Tryggt att gå på visning hos SmålandsVillan

Vår omvärld har förändrats, men bostadsdrömmarna finns kvar. Med hjälp av nya rutiner vid visningar kan vi erbjuda trygga visningar för dig som vill träffa oss i våra visningshus. 

Läs mer här

Våra nöjda kunder berättar om SmålandsVillan

Visste du att SmålandsVillan har Sveriges nöjdaste kunder 2020? Här kan du läsa om några av våra kunder som berättar om sina upplevelser och ger sina bästa råd och tips till dig som ska bygga nytt.

Läs våra kundberättelser