Tomt

Tomtvisning

Grindvaktsvägen 6, Norrtälje

Tomter i Saltkvarnen

På de sista tomterna i Björnövik i Norrtälje bygger SmålandsVillan åtta villor av typen Villa Markaryd där du kan flytta in ett nybyggt hus till en låg månadskostnad.

I Björnövik bor du nära naturens lugn och stadens puls med skidbacke och badplats på gångavstånd. I området har vårt moderbolag OBOS byggt radhus och kedjehus som bostadsrätter och här kommer du nu ha möjlighet att köpa en nybyggd villa från SmålandsVillan.

På tomterna bygger vi modellen Villa Markaryd, som är det stora huset i det lilla formatet. På undervåningen finns det två rum och kök på dryga 81 kvadratmeter, men när behovet kommer inreder du övervåningen och utökar enkelt till 7 rum och kök och dubblar boytan. Här kan du välja att köpa ett av de färdiga Villa Markaryd där vi har planerat färdigt åt dig med tillval och totalentreprenad. Du kan också välja att bygga Villa Markaryd så som du själv vill på hälften av tomterna, där du kan påverka tillvalen och sätta din helt egna prägel på huset.

Alla husen levereras med inredningsbar övervåning.  Fiber är framdraget till tomtgränsen. 

Byggnationen på tomterna i Saltkvarnen har nu startat och du kan under visningen få en glimt av det första Villa Markaryd som är under uppbyggnad. 

Här kan du läsa mer om tomterna i Saltkvarnen.

Tids­bokning

Jag vill bli kontaktad för att boka tid

Vi jobbar på – men anpassar oss till läget

Vår omvärld har förändrats, men bostadsdrömmarna finns kvar. Vi bevakar läget noga och följer myndigheternas riktlinjer för att förhindra vidare smittspridning av covid-19. Det innebär till exempel nya rutiner vid visningar.

Läs mer här

Är du på Villavägar?

Skapa ditt hus i Husbyggaren

Husbyggaren hjälper dig hela vägen fram till dörren – när du byggt och sparat ditt hus följer det med dig genom processen. Du kan alltid gå in och ändra dina val och det är lika enkelt i webbläsare som mobil.

Bygg online nu