Tomtvisning

Tomtvisning

Lillstugevägen, Ormesta/Mark

Tomtvisning i Ormesta/Mark

I Ormesta/Mark får du det bästa av två världar! Du kan njuta av det lugna villalivet i en naturskön miljö med både grönområden och skogen tätt intill, samtidigt som du har närhet till både kommunikation, skola och centrum.

Nu har du en unik chans att bygga hus med SmålandsVillan på tomt i Ormesta/Mark, Örebro. Här bor du i ett attraktivt område med härliga grönområden precis runt husknuten. 

I Ormesta/Mark är det lugnet och närheten till naturen som lockar och erbjuder livskvalitet i stora mått för den som värdesätter natursköna omgivningar och möjligheter till ett aktivt friluftsliv. Här finns bland annat Markaskogen, motionsspår, MTB-leder och närhet till sjön Hjälmaren.

Stadsbussar och övrig kommunikation finns en cykeltur bort. Här finns också Tybbleskolan med klasserna F-6, universitetet och en populär löparbana. På ett par minuter med bil tar du dig även till centrum, där du hittar all service.

Läs mer om tomterna och området här.

Välkommen att anmäla dig till visningen för att uppleva våra tomter i Ormesta/Mark!

Karin Hjerpe Säljare 070-508 67 79 010-434 15 94

fredag 10 feb 12:30-13:00

Anmälan till visning

Våra kunder berättar om sina husresor

Här kan du läsa om några av våra kunder som berättar om sina upplevelser och ger sina bästa råd och tips till dig som ska bygga nytt.

Läs deras berättelser

Tryggt husköp med Smålandsvillan

Oavsett vad som händer utanför dörren kan vi lova dig en trygg resa hela vägen till ditt nya hem. Här berättar vi varför. 

Läs mer

Hej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.