Tomtvisning

Tomtvisning

Lillstugevägen, Ormesta/Mark

Tomtvisning i Ormesta/Mark

Måndagen den 30 maj bjuder vi in till tomtvisning inför kommande säljstart av den första etappen tomter i Ormesta/Mark. Här får du det bästa av två världar! Du kan njuta av det lugna villalivet i en naturskön miljö med både grönområden och skogen tätt intill, samtidigt som du har närhet till både kommunikation, skola och centrum.

Nu har du en unik chans att bygga hus med SmålandsVillan på denna tomt i Ormesta/Mark, Örebro. Här bor du i ett attraktivt område med härliga grönområden precis runt husknuten. 

I Ormesta/Mark är det lugnet och närheten till naturen som lockar och erbjuder livskvalitet i stora mått för den som värdesätter natursköna omgivningar och möjligheter till ett aktivt friluftsliv. Här finns bland annat Markaskogen, motionsspår, MTB-leder och närhet till sjön Hjälmaren.

Stadsbussar och övrig kommunikation finns en cykeltur bort. Här finns också Tybbleskolan med klasserna F-6, universitetet och en populär löparbana. På ett par minuter med bil tar du dig även till centrum, där du hittar all service.

Läs mer om tomterna och området här.

Välkommen att anmäla dig till visningen för att uppleva våra tomter i Ormesta/Mark!

måndag 30 maj 16:00-17:00

Anmälan till visning

Säljare

Säljare

Karin Hjerpe

  • 010-434 15 94
  • 070-508 67 79

Hej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.