Kundhus

Villa Adelöv

Norgård 108, Uddevalla

Välkommen på VIP-visning!

Husvisningar ger dig möjligheten att uppleva huset innan du bestämmer dig för att slå till. Här kan du i lugn och ro skapa dig en konkret bild över ytor, takhöjd och planlösning. Alla material får liv och magkänslan får säga sitt.

Under hösten sätter vi igång med exklusiva VIP-visningar med endast ett begränsat antal platser. Detta innebär att ni som går i byggtankar får ett unikt tillfälle att träffa familjer som tidigare gjort resan med att bygga hus tillsammans med vår säljare Moa och oss på Smålandsvillan.

Vi erbjuder en möjlighet att dels uppleva huset men även ställa frågor till familjen som bor där om hur det är att bygga hus samt hur det är att bo i en Smålandsvilla.

När du öppnar dörren till ett Villa Adelöv möts du av en enorm genomsikt som sträcker sig genom hela huset och ut mot uteplatsen på baksidan. Här öppnar kök och vardagsrum upp sig direkt från entrén.

Skulle husmodellen inte vara just den du är inställd på så kan du ändå skapa dig en uppfattning om hur det är att bo i en smålandsvilla. Dessutom har du möjlighet att ställa frågor direkt till våra säljare. Lite som att se in i framtiden.

För att gå på denna visning krävs en anmälan då det endast finns ett begränsat antal platser. Anmälan gör du genom formuläret nedan.

Varmt välkommen på husvisning hos Smålandsvillan.

lördag 10 dec 12:00-13:00

Anmälan till visning

Säljare

Säljare

Moa Petrusic

  • 010-434 15 68
  • 070-601 79 68

Husmodell

1-planshus

Villa Adelöv

  • 146 m2
  • 7 rum och kök
Mer om Villa Adelöv
Youtube video preview

Hanna förklarar snabbt!

Varför gå på visning?

Osäker på vad en visning kommer ge dig? Om några sekunder vet du.

Våra kunder berättar om sina husresor

Här kan du läsa om några av våra kunder som berättar om sina upplevelser och ger sina bästa råd och tips till dig som ska bygga nytt.

Läs deras berättelser

Tryggt husköp med Smålandsvillan

Oavsett vad som händer utanför dörren kan vi lova dig en trygg resa hela vägen till ditt nya hem. Här berättar vi varför. 

Läs mer

NY SORTS HUSESYN

Besök fler hus i Uddevalla

Jamen, varför inte boka en Virtual Reality-visning på vårt kontor? Här kan du promenera runt i flera olika husmodeller, uppleva känslan i en Smålandsvilla och testa olika tillval – utan att lämna rummet. 

BOKA VR-VISNING

Hej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.