Beställ katalog

Visningshus

Villa Eksjö

Björkelundsvägen 5, Alvesta, Spåningslanda

Ett lätt sätt att föreställa sig framtiden

Husvisningar ger dig möjligheten att uppleva huset innan du bestämmer dig för att slå till. Här kan du i lugn och ro skapa dig en konkret bild över ytor, takhöjd och planlösning. Alla material får liv och magkänslan får säga sitt.

Villa Eksjö är en av våra husmodeller med förhöjt väggliv. Husets entreplan har en modern, öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Det skapar en ljus och luftig miljö på ca 37 kvadratmeter. Där är det lätt att umgås. I det här huset har vi gjort ett extra stort vardagsrum vilket innebär att det finns ett sovrum på entréplanet. 

Med det förhöjda vägglivet ökar möjligheterna en trappa upp. Större golvyta och högre till tak! Du flyttar in i huset med oinredd övervåning, men när du har inrett övervåningen kan du få upp till sju rum och kök.

Flyttklart hus från SmålandsVillan

Huset är färdigbyggt och redo för inflyttning när det passar dig. Välkommen att kontakta SmålandsVillan i Växjö om du är intresserad av att köpa det här huset och flytta in när det passar dig!

Notera att bilderna är exempelbilder och att avvikelser kan förekomma.

Här kan du läsa mer.

Skulle husmodellen inte vara just den du är inställd på så kan du ändå skapa dig en uppfattning om hur det är att bo i en smålandsvilla. Dessutom har du möjlighet att ställa frågor direkt till våra säljare. Lite som att se in i framtiden.

Varmt välkommen på husvisning hos Smålandsvillan.

Peter Isaksson Säljare 070-333 33 32 010-434 15 36

Tids­bokning

Jag vill bli kontaktad för att boka tid

Youtube video preview

Hanna förklarar snabbt!

Varför gå på visning?

Osäker på vad en visning kommer ge dig? Om några sekunder vet du.

Våra kunder berättar om sina husresor

Här kan du läsa om några av våra kunder som berättar om sina upplevelser och ger sina bästa råd och tips till dig som ska bygga nytt.

Läs deras berättelser

Tryggt husköp med Smålandsvillan

Oavsett vad som händer utanför dörren kan vi lova dig en trygg resa hela vägen till ditt nya hem. Här berättar vi varför. 

Läs mer

NY SORTS HUSESYN

Besök fler hus i Växjö

Jamen, varför inte boka en Virtual Reality-visning på vårt kontor? Här kan du promenera runt i flera olika husmodeller, uppleva känslan i en Smålandsvilla och testa olika tillval – utan att lämna rummet. 

BOKA VR-VISNING

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.