Visningshus

Villa Fredriksdal

Frida Nilssons väg 17, Vejbystrand (Björkhagen)

Villa Fredriksdal i Björkhagen

Välkommen att uppleva Villa Fredriksdal i Björkhagen. Under visningen har du även möjlighet att uppleva våra andra husmodeller med hjälp av VR-utrustning.

Villa Fredriksdal är en av våra mest sålda 1-planshus med 122 välplanerade kvadratmeter. Huset har en separat vuxenavdelning med stort sovrum i nära anslutning till klädvård och toalett. I den andra änden av huset har barnen sin egna avdelning med två sovrum. Köket och vardagsrummet är stort och ljust. I vardagsrummet finns det plats för både soffgrupp och matplats.

Till huset hör även ett kopplat garage om 26 m².

Ljust och fräscht kök och badrum

I huset har vi gjort stilfulla, bra och genomtänkta val.

Köket är utrustat med vår nivå 3-standard, som har ett modernt utseende med rostfri frihängande fläkt, låda under diskbänken och spotlights. Köket har en svanenmärkt köksstomme och fräscha vita luckor, inbyggnadsugn, vit diskmaskin, ugn, micro, kyl och frys.

Badrummet 1 är inrett med kakel och klinker samt comfortvärme, duschvägg och vit kommod.

Flytta till Björkhagen i Ängelholm

Vi har flera tomter till salu på området!

Bara ett stenkast från huset ligger fantastiska Magnarps strand med härliga badplatser och en pittoresk småbåtshamns där man kan köpa nyfångad fisk. Här finns det även fina vandringsleder och vackra kustremsor att uppleva. I närbelägna Vejbystrand finns butiker, restauranger, vårdcentral och övrig service. Med bil tar det cirka 10 minuter till Ängelholm och cirka 30 minuter till Helsingborg. Här finns det aktiviteter för stora som små!

Flyttklart hus från SmålandsVillan

Huset är till salu! 

Välkommen att kontakta SmålandsVillan i Helsingborg om du är intresserad av att köpa det här huset!

Tids­bokning

Jag vill bli kontaktad för att boka tid

Säljare

Säljare

Hans Andréasson

  • 010-434 15 16
  • 070-601 50 60

Husmodell

1-planshus

Villa Fredriksdal

  • 122 m2
Mer om Villa Fredriksdal

Vi jobbar på – men anpassar oss till läget

Vår omvärld har förändrats, men bostadsdrömmarna finns kvar. Vi bevakar läget noga och följer myndigheternas riktlinjer för att förhindra vidare smittspridning av covid-19. Det innebär till exempel nya rutiner vid visningar.

Läs mer här

Bli OBOS-medlem

Missa inte chansen till drömhemmet

När försäljningen startar kan det gå undan. Som OBOS-medlem ökar du dina chanser att lägga vantarna på de mest populära tomterna. Alla medlemmar får nämligen förtur i kön - och massor av fina rabatter och erbjudanden.

Läs mer om OBOS Medlem