Villa Adelöv i Björklinge

I Ramsjö står vårt nya visningshus Villa Adelöv. Tyvärr är dagens visning den 20 oktober inställd. Vi visar huset den 24 oktober. Varmt välkommen.

När du öppnar dörren till ett Villa Adelöv möts du av en enorm genomsikt som sträcker sig genom hela huset och ut mot uteplatsen på baksidan. Här öppnar kök och vardagsrum upp sig direkt från entrén.

Skulle du tycka att vardagsrummets 46 kvadratmetrar inte räcker till kan du välja bort ett sovrum och få hela 55 kvadrat att umgås på.

I husets vänstra del finns barn- och ungdomsavdelningen medan huvudsovrummet ligger i andra delen i anslutning till wc/dusch och klädvård.

Ett samhälle för ett aktivt liv nära Uppsala

Ramsjö är rofyllt område med gångavstånd till Björklinge. Här erbjuds tomter för den som inte bara vill bo på landet utan även vill ha rejält tilltagna tomter där det är stora avstånd mellan husen och gott om plats för att skapa sin egna oas.

Björklinge ligger ca 20 km norr om Uppsala och samhället har blivit en alltmer populär ort att bosätta sig i då det endast tar 15 minuter att ta sig in till Uppsala härifrån. 

I Björklinge finns det gott om förskolor samt två grundskolor. I orten finns en mataffär, två pizzerior samt Sjöhagens restaurang med fullständiga rättigheter. Vidare finns även ett kommunalt bibliotek, frisersalonger, brandstation, sporthall, ishall, fotbollsplaner, tennisbana och idrottsanläggningen Björkvallen i Björklinge. För den som gillar att vara ute i naturen så kan man ta en tur i elljusspåret/ motionsspåret på Björklingeåsen.

Under sommaren är det populärt att bada i Långsjön och vintertid plogas Långsjön för långfärdskridskoåkning. Här finns Sandviksbadet som är en fin kommunal badanläggning och som kommunen lovat satsa mycket på framöver då det inte finns några andra kommunala bad på norra sidan om Uppsala. Dessutom är Långsjön en av Upplands renaste sjöar. Vintertid finns det på åsen en skidbacken med skidlift och bra längdspår. 

Här kan du läsa mer om tomterna och anmäla ditt intresse. 

Varmt välkommen att anmäla dig till visningen i formuläret här nedan!

 

lördag 24 okt 09:00-10:00

Anmälan till visning

Säljare

Säljare

Johan Eriksson

  • 010-434 16 24
  • 070-601 67 94

Husmodell

1-planshus

Villa Adelöv

  • 146 m2
Mer om Villa Adelöv

Vi jobbar på – men anpassar oss till läget

Vår omvärld har förändrats, men bostadsdrömmarna finns kvar. Vi bevakar läget noga och följer myndigheternas riktlinjer för att förhindra vidare smittspridning av covid-19. Det innebär till exempel nya rutiner vid visningar.

Läs mer här

Är du på Villavägar?

Skapa ditt hus i Husbyggaren

Husbyggaren hjälper dig hela vägen fram till dörren – när du byggt och sparat ditt hus följer det med dig genom processen. Du kan alltid gå in och ändra dina val och det är lika enkelt i webbläsare som mobil.

Bygg online nu