Beställ katalog

Spana in i framtiden: i Hofterup

Husvisningar ger dig möjligheten att uppleva huset innan du bestämmer dig för att slå till. Här kan du i lugn och ro skapa dig en konkret bild över ytor, takhöjd och planlösning. Alla material får liv och magkänslan får säga sitt.

Kliv in i denna underbara villa med 2 rum och kök, i charmiga Hofterup. Låt dig omslutas av den härliga atmosfären och en magisk vy som hälsar dig välkommen redan vid entrén. Här kan du få en liten glimt av trädgården som sträcker sig bakom huset.

Genom hallen öppnar sig en värld av möjligheter. Här ser du snabbt en klädkammare, som har tillräckligt med utrymme för ett skrivbord. Nära hallen finns det också ett rymligt sovrum med ett generöst förvaringsutrymme, samt en walk-in closet.

Du tar dig sedan vidare in till det stora vardagsrummet som är förberett med en trappa upp till det övre våningsplanet. I vardagsrummet finns det plats för såväl soffgrupp som matplats — ett rum för både avkoppling och tid för familjen. 

Villa Hjälmseryd har utrymme på insidan och fin karaktär på utsidan, ett allsidigt hus med förhöjt väggliv på övervåningen. Visst vill man spana i detta? 

Skulle husmodellen inte vara just den du är inställd på så kan du ändå skapa dig en uppfattning om hur det är att bo i en smålandsvilla. Dessutom har du möjlighet att ställa frågor direkt till våra säljare. Lite som att se in i framtiden.

Här kan du läsa mer om huset.

Varmt välkommen på husvisning hos Smålandsvillan

Hans Andréasson Säljare 070-601 50 60 010-434 15 16

onsdag 31 jul 18:00-19:00

Anmälan till visning

Husmodell

Förhöjt väggliv

Villa Hjälmseryd

  • 88 m2 (157 m2)
  • 2 rum och kök
  • Inredningsbar övervåning
Mer om husmodellen Villa Hjälmseryd
Youtube video preview

Hanna förklarar snabbt!

Varför gå på visning?

Osäker på vad en visning kommer ge dig? Om några sekunder vet du.

En annan typ av husvisning

Välkommen till den virtuella verkligheten

Att gå på husvisning i den virtuella verkligheten är något alldeles extra. Inte nog med att du kan besöka vilka Smålandsvillor du vill på ett och samma ställe, du kan dessutom inreda om i husen längs med vägen.

Läs mer

Tryggt husköp med Smålandsvillan

Oavsett vad som händer utanför dörren kan vi lova dig en trygg resa hela vägen till ditt nya hem. Här berättar vi varför. 

Läs mer

NY SORTS HUSESYN

Besök fler hus i Malmö

Jamen, varför inte boka en Virtual Reality-visning på vårt kontor? Här kan du promenera runt i flera olika husmodeller, uppleva känslan i en Smålandsvilla och testa olika tillval – utan att lämna rummet. 

BOKA VR-VISNING

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.