Visningshus

Villa Lekeryd

Brukets Väg 5, Krägga, Bålsta, Håbo

Villa Lekeryd i Krägga

Välkommen på visning av vårt nya visningshus Villa Lekeryd i Krägga.

Upplev Villa Lekeryd

I Villa Lekeryd välkomnas du av en stor entré med gott om plats för både kläder, barnvagn och varma vantar. Den stora hallen skapas av att trappan är centralt placerad i vardagsrummet, vilket också ger dig andra planlösningsmöjligheter den dagen du väljer att inreda övervåningen.

Villa Lekeryd är huset där barnen är nära när de är små och kan få egen våning när de blivit större. Barnrummet ligger centralt i huset med närheten till föräldrarnas sovrum, kök och vardagsrum, när barnen sedan blir större och flyttar upp på övervåningen är det praktiskt med ett lekrum/gästrum eller kontor på entrévåningen.

Vinkeln ger dig möjligheten till en stor matplats separerad från köket samt utrymme för ett tredje sovrum på entrévåningen. Här finns också dörren ut till trädgården, där du kan bygga en altan med ett skyddat läge. Med inredd övervåning kan du få upp till 10 rum och kök med en boarea på 195 m².

Bygg ditt drömhus i Krägga

Krägga ligger i Håbo kommun mitt emellan Enköping och Bålsta. Här bor du endast cirka 30 minuter från Stockholm och 45 minuter från Arlanda. I det här området utvecklas nu flera tomter i olika etapper, där vi på SmålandsVillan nu kan erbjuda sju byggklara tomter i etappen som kallas Grindstugan. Tomterna som är ca 1 200 m² stora och ger dig ett nybyggt hus i en lantlig miljö.

Välkommen till Krägga - Grindstugan!

Läs mer och anmäl ditt intresse här. 

Tids­bokning

Jag vill bli kontaktad för att boka tid

Husmodell

1,5-planshus

Villa Lekeryd

  • 119 m2 (195 m2)
  • Inredningsbar övervåning
Mer om Villa Lekeryd

Är du på villavägar?

När du bygger hus online ser du till att både du och säljaren har exakt samma bild över ditt framtida hus. Tillsammans blir det smidigt att stämma av, ändra och ta vid där ni slutade senast.

Till Husbyggaren

Ett klick på vägen

Husbyggaren hjälper dig hela vägen fram till dörren – när du byggt och sparat ditt hus följer det med dig genom processen. 

Bygg online nu