Beställ katalog

Välkommen på visning i en Villa Fredriksdal

Husvisningar ger dig möjligheten att uppleva huset innan du bestämmer dig för att slå till. Här kan du i lugn och ro skapa dig en konkret bild över ytor, takhöjd och planlösning. Alla material får liv och magkänslan får säga sitt.

Här kommer vi in i en ljus och rymlig entré. Rakt framför oss väntar det härliga vardagsrummet. Gott om plats för trevliga stunder, helt enkelt. Åt höger har vi hemmets hjärta: köket. Här finns både bra arbetsytor och plats för matbord – och den inbjudande bardisken mot vardagsrummet förstärker den sociala känslan i huset. Från köket når vi husets stora sovrum, husets mindre badrum med WC och dusch samt en rejäl tvättstuga med praktisk groventré, perfekt för leriga stövlar eller tassar…

Om vi istället tar till vänster i entrén passerar vi husets större badrum med WC och dusch och kommer sedan in i husets barnavdelning. Här finns två mysiga sovrum och ett allrum som passar lika bra som lekrum när barnen är små som för kompishäng för de lite större. Som sagt, det här är ett riktigt familjehus med ytterst välplanerade kvadratmetrar. Läs mer om huset här. 

Varmt välkommen på husvisning hos Smålandsvillan!

 

Rebecca Nykvist Säljare 070-600 13 84 010-434 15 12

Tids­bokning

Jag vill bli kontaktad för att boka tid

Husmodell

1-planshus

Villa Fredriksdal

  • 122 m2
  • 6 rum och kök
Mer om husmodellen Villa Fredriksdal
Youtube video preview

Hanna förklarar snabbt!

Varför gå på visning?

Osäker på vad en visning kommer ge dig? Om några sekunder vet du.

Våra kunder berättar om sina husresor

Här kan du läsa om några av våra kunder som berättar om sina upplevelser och ger sina bästa råd och tips till dig som ska bygga nytt.

Läs deras berättelser

Tryggt husköp med Smålandsvillan

Oavsett vad som händer utanför dörren kan vi lova dig en trygg resa hela vägen till ditt nya hem. Här berättar vi varför. 

Läs mer

NY SORTS HUSESYN

Besök fler hus i Halmstad

Jamen, varför inte boka en Virtual Reality-visning på vårt kontor? Här kan du promenera runt i flera olika husmodeller, uppleva känslan i en Smålandsvilla och testa olika tillval – utan att lämna rummet. 

BOKA VR-VISNING

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.