Beställ katalog

Visningshus

Villa Fredriksdal

Hibiskusvägen 5, Lilla Tjärby, Laholm

Kom och hälsa på innan det är för sent

Kom och spana in Villa Fredriksdal i Laholm– men vänta inte för länge... Det här är nämligen ett av våra Flyttklara hus som jobbar extra som visningshus i väntan på sina rätta ägare. Ta chansen och gör ett besök, kanske blir det här din husresa börjar?

I Villa Fredriksdal möts du av en ljus och rymlig entré. Rakt framför oss väntar det härliga vardagsrummet. Gott om plats för trevliga stunder, helt enkelt. Åt vänster har vi hemmets hjärta: köket. Här finns både bra arbetsytor och plats för matbord – och den inbjudande bardisken mot vardagsrummet förstärker den sociala känslan i huset. Från köket når vi husets stora sovrum, husets mindre badrum med WC och dusch samt en rejäl tvättstuga med praktisk groventré, perfekt för leriga stövlar eller tassar… 

Om vi istället tar till höger i entrén passerar vi husets större badrum med WC och dusch och kommer sedan in i husets barnavdelning. Här finns två mysiga sovrum och ett allrum som passar lika bra som lekrum när barnen är små som för kompishäng för de lite större. Som sagt, det här är ett riktigt familjehus med ytterst välplanerade kvadratmetrar. Läs mer om huset här. 

Varmt välkommen på husvisning hos Smålandsvillan!

 

Hans Andréasson Säljare 070-601 50 60 010-434 15 16

söndag 4 aug 13:00-14:00

Anmälan till visning

Husmodell

Enplanshus

Villa Fredriksdal

  • 122 m2
  • 6 rum och kök
Mer om husmodellen Villa Fredriksdal
Youtube video preview

Hanna förklarar snabbt!

Varför gå på visning?

Osäker på vad en visning kommer ge dig? Om några sekunder vet du.

En annan typ av husvisning

Välkommen till den virtuella verkligheten

Att gå på husvisning i den virtuella verkligheten är något alldeles extra. Inte nog med att du kan besöka vilka Smålandsvillor du vill på ett och samma ställe, du kan dessutom inreda om i husen längs med vägen.

Läs mer

Tryggt husköp med Smålandsvillan

Oavsett vad som händer utanför dörren kan vi lova dig en trygg resa hela vägen till ditt nya hem. Här berättar vi varför. 

Läs mer

NY SORTS HUSESYN

Besök fler hus i Halmstad

Jamen, varför inte boka en Virtual Reality-visning på vårt kontor? Här kan du promenera runt i flera olika husmodeller, uppleva känslan i en Smålandsvilla och testa olika tillval – utan att lämna rummet. 

BOKA VR-VISNING

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.