Villa Kalmar i Laholm

Välkommen att boka en privat visning av vårt fina visningshus Villa Kalmar. Du har även möjlighet att uppleva våra andra husmodeller med hjälp av VR-utrustning. I området har vi lediga tomter där du har chansen att förverkliga ditt drömboende.

Villa Kalmar är ett av våra mest populära hus. Den luftiga planlösningen mellan kök och vardagsrum bjuder in till kalas och filmkvällar, matlagning och läxläsning. Medan en separat del för sovrum ger hela familjen lugn och ro. Undervåningen har dessutom flera utgångar till trädgården, och gott om förvaring i både hall och klädvård. Övervåningen kan ni inreda precis som ni vill, nu direkt eller när pengar och lust finns. Visningshuset har en generös altan i härligt solläge.

Bo med närhet till både stad och bad i Lilla Tjärby

I ett lugnt och naturnära område i Lilla Tjärby växer ett nytt område fram. Här bor du vackert nära havet och naturen. På bara femton minuter med bil når du långgrunda havsstränder, mjukt böljande sanddyner och härliga sommarbad. I Lilla Tjärby finns mycket att upptäcka, inte minst i form av härliga naturupplevelser.

Läs mer om Lilla Tjärby och våra lediga tomter.  

För mer information:
Rebecca Nykvist på 070-600 13 84, rebecca.nykvist@smalandsvillan.se

Anmäl dig till en visning via formuläret nedan, ange ditt telefonnummer. Varmt välkommen!

Trygga och säkra visningar hos SmålandsVillan

Vår omvärld har förändrats, men bostadsdrömmarna finns kvar. Med hjälp av nya rutiner vid visningar kan vi erbjuda trygga visningar för dig som vill träffa oss i våra visningshus.

  • Föranmälan krävs, anmäl dig via formuläret nedan.
  • Vi tar emot ett sällskap i taget.
  • Vi undviker fysisk kontakt och erbjuder handsprit och munskydd på visningen.

Tids­bokning

Jag vill bli kontaktad för att boka tid

Säljare

Säljare

Rebecca Nykvist

  • 010-434 15 12
  • 070-600 13 84

Husmodell

1,5-planshus

Villa Kalmar

  • 95 m2 (156 m2)
  • Inredningsbar övervåning
Mer om Villa Kalmar

Tryggt att gå på visning hos SmålandsVillan

Vår omvärld har förändrats, men bostadsdrömmarna finns kvar. Med hjälp av nya rutiner vid visningar kan vi erbjuda trygga visningar för dig som vill träffa oss i våra visningshus. 

Läs mer här

Våra nöjda kunder berättar om SmålandsVillan

Visste du att SmålandsVillan har Sveriges nöjdaste kunder 2020? Här kan du läsa om några av våra kunder som berättar om sina upplevelser och ger sina bästa råd och tips till dig som ska bygga nytt.

Läs våra kundberättelser