Visningshus

Villa Kalmar

Bombalyvägen 18, Lilla Tjärby, Laholm

Villa Kalmar i Laholm

Välkommen att uppleva vårt fina visningshus Villa Kalmar. I området har vi även lediga tomter där du har chansen att förverkliga ditt drömboende. OBS! Endast bokade besökare så glöm inte anmäla dig.

Villa Kalmar är ett av våra mest populära hus. Den luftiga planlösningen mellan kök och vardagsrum bjuder in till kalas och filmkvällar, matlagning och läxläsning. Medan en separat del för sovrum ger hela familjen lugn och ro. Undervåningen har dessutom flera utgångar till trädgården, och gott om förvaring i både hall och klädvård. Övervåningen kan ni inreda precis som ni vill, nu direkt eller när pengar och lust finns.

Visningshuset har en generös altan i härligt solläge.

Bo med närhet till både stad och bad i Lilla Tjärby

I ett lugnt och naturnära område i Lilla Tjärby växer ett nytt område fram. Här bor du vackert nära havet och naturen. På bara femton minuter med bil når du långgrunda havsstränder, mjukt böljande sanddyner och härliga sommarbad. I Lilla Tjärby finns mycket att upptäcka, inte minst i form av härliga naturupplevelser.

Läs mer om Lilla Tjärby och våra lediga tomter. 

Varmt välkommen!

För mer information:
Rebecca Nykvist på 070-600 13 84, rebecca.nykvist@smalandsvillan.se

Tids­bokning

Jag vill bli kontaktad för att boka tid

Husmodell

1,5-planshus

Villa Kalmar

  • 95 m2 (156 m2)
  • Inredningsbar övervåning
Mer om Villa Kalmar

Vi jobbar på – men anpassar oss till läget

Vår omvärld har förändrats, men bostadsdrömmarna finns kvar. Vi bevakar läget noga och följer myndigheternas riktlinjer för att förhindra vidare smittspridning av covid-19. Det innebär till exempel nya rutiner vid visningar.

Läs mer här

Är du på Villavägar?

Skapa ditt hus i Husbyggaren

Husbyggaren hjälper dig hela vägen fram till dörren – när du byggt och sparat ditt hus följer det med dig genom processen. Du kan alltid gå in och ändra dina val och det är lika enkelt i webbläsare som mobil.

Bygg online nu