Visningshus

Villa Kalmar

Bombalyvägen 18Lilla Tjärby, Laholm

Villa Kalmar i Laholm

Välkommen att uppleva vårt fina visningshus Villa Kalmar. Under visningen har du även möjlighet att uppleva våra andra husmodeller med hjälp av VR-utrustning. I området har vi även lediga tomter där du har chansen att förverkliga ditt drömboende. OBS! Endast bokade besökare så glöm inte anmäla dig.

Villa Kalmar är ett av våra mest populära hus. Den luftiga planlösningen mellan kök och vardagsrum bjuder in till kalas och filmkvällar, matlagning och läxläsning. Medan en separat del för sovrum ger hela familjen lugn och ro. Undervåningen har dessutom flera utgångar till trädgården, och gott om förvaring i både hall och klädvård. Övervåningen kan ni inreda precis som ni vill, nu direkt eller när pengar och lust finns.

Visningshuset har en generös altan i härligt solläge.

Bo med närhet till både stad och bad i Lilla Tjärby

I ett lugnt och naturnära område i Lilla Tjärby växer ett nytt område fram. Här bor du vackert nära havet och naturen. På bara femton minuter med bil når du långgrunda havsstränder, mjukt böljande sanddyner och härliga sommarbad. I Lilla Tjärby finns mycket att upptäcka, inte minst i form av härliga naturupplevelser.

Läs mer om Lilla Tjärby och våra lediga tomter. 

Varmt välkommen!

För mer information:
Rebecca Nykvist på 070-600 13 84, rebecca.nykvist@smalandsvillan.se

Tids­bokning

Jag vill bli kontaktad för att boka tid

Husmodell

1,5-planshus

Villa Kalmar

  • 95 m2 (156 m2)
  • Inredningsbar övervåning
Mer om Villa Kalmar

Vi jobbar på – men anpassar oss till läget

Vår omvärld har förändrats, men bostadsdrömmarna finns kvar. Vi bevakar läget noga och följer myndigheternas riktlinjer för att förhindra vidare smittspridning av covid-19. Det innebär till exempel nya rutiner vid visningar.

Läs mer här

Bli OBOS-medlem

Missa inte chansen till drömhemmet

När försäljningen startar kan det gå undan. Som OBOS-medlem ökar du dina chanser att lägga vantarna på de mest populära tomterna. Alla medlemmar får nämligen förtur i kön - och massor av fina rabatter och erbjudanden.

Läs mer om OBOS Medlem