Beställ katalog

Varmt välkommen på visning!

Husvisningar ger dig möjligheten att uppleva huset innan du bestämmer dig för att slå till. Här kan du i lugn och ro skapa dig en konkret bild över ytor, takhöjd och planlösning. Alla material får liv och magkänslan får säga sitt.

Välkommen att uppleva Villa Komstad i Lilla Tjärby som är till salu. Det här huset har en härlig genomsikt från entrén vid gaveln mot trädgården på baksidan. Direkt vid hallen tar du dig både in till klädkammaren med plats för skrivbord och det stora sovrummet som bjuder på gott om förvaring och egen walk in closet. Från hallen tar du dig sedan vidare in till det stora vardagsrummet som är förberett med en trappa upp till det övre våningsplanet. I vardagsrummet finns det plats för såväl soffgrupp som matplats. 

Klimatskal gör resan enklare

Övervåningen i vårt visningshus är inredd med klimatskal. Det innebär att det mest utmanande delen av jobbet med övervåningen, nämligen att lufttäta, isolera och glespanela redan är gjort. Vi har också satt in radiatorer som håller värmen – och gör att du kan räkna med boytan på övervåningen i energiberäkningen redan från början. Ett bra val både för dig och miljön.

Den dagen du  väljer att inreda den kan du få upp till 7 rum och kök och utöka boytan till hela 151 kvm. 

Skulle husmodellen inte vara just den du är inställd på så kan du ändå skapa dig en uppfattning om hur det är att bo i en smålandsvilla. Dessutom har du möjlighet att ställa frågor direkt till våra säljare Rebecca. 

Här kan du läsa mer om huset.

Varmt välkommen på husvisning hos Smålandsvillan.

Rebecca Nykvist Säljare 070-600 13 84 010-434 15 12

tisdag 12 dec 16:00-17:00

Anmälan till visning

Husmodell

1,5-planshus

Villa Komstad

  • 88 m2 (151 m2)
  • 2 rum och kök
  • Inredningsbar övervåning
Mer om husmodellen Villa Komstad
Youtube video preview

Hanna förklarar snabbt!

Varför gå på visning?

Osäker på vad en visning kommer ge dig? Om några sekunder vet du.

Våra kunder berättar om sina husresor

Här kan du läsa om några av våra kunder som berättar om sina upplevelser och ger sina bästa råd och tips till dig som ska bygga nytt.

Läs deras berättelser

Tryggt husköp med Smålandsvillan

Oavsett vad som händer utanför dörren kan vi lova dig en trygg resa hela vägen till ditt nya hem. Här berättar vi varför. 

Läs mer

NY SORTS HUSESYN

Besök fler hus i Halmstad

Jamen, varför inte boka en Virtual Reality-visning på vårt kontor? Här kan du promenera runt i flera olika husmodeller, uppleva känslan i en Smålandsvilla och testa olika tillval – utan att lämna rummet. 

BOKA VR-VISNING

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.