Bygga 1-planshus Villa Adelöv med Smålandsvillan

Visningshus

Villa Adelöv

Björnstigen 8A, Söderköping

Villa Adelöv i Norrköping

Varmt välkommen att boka en privat visning av vårt visningshus Villa Adelöv i Norrköping.

När du öppnar dörren till ett Villa Adelöv möts du av en enorm genomsikt som sträcker sig genom hela huset och ut mot uteplatsen på baksidan. Här öppnar kök och vardagsrum upp sig direkt från entrén.

Skulle du tycka att vardagsrummets 46 kvadratmetrar inte räcker till kan du välja bort ett sovrum och få hela 55 kvadrat att umgås på.

I husets vänstra del finns barn- och ungdomsavdelningen medan huvudsovrummet ligger i andra delen i anslutning till wc/dusch och klädvård.

För att kunna planera för en trygg och säker visning under rådande situation ber vi dig att föranmäla dig till visningen genom formuläret nedan.Hittar du ingen tid som passar dig? Kontakta våra säljare och boka in en tid. Läs mer om våra trygga visningar.

söndag 30 jan

Anmälan till visning

Säljare

Säljare

Hanna Sigland

  • 011-14 89 90
  • 073-044 60 43

Säljare

Joakim Oldenburg

  • 010-434 13 86
  • 070-600 62 99

Husmodell

1-planshus

Villa Adelöv

  • 146 m2
Mer om Villa Adelöv

Tryggt att gå på visning hos SmålandsVillan

Vi erbjuder ​trygga visningar för dig som vill träffa oss i våra visningshus och ser fram emot att få träffa dig på ett säkert och tryggt sätt för både dig som besökare och för vår personal.

Läs mer här

Våra nöjda kunder berättar om SmålandsVillan

Visste du att SmålandsVillan har Sveriges nöjdaste kunder 2020? Här kan du läsa om några av våra kunder som berättar om sina upplevelser och ger sina bästa råd och tips till dig som ska bygga nytt.

Läs våra kundberättelser