Visningshus

Villa Näsby

Ynglingagatan 15 R, Sandviken

Villa Näsby i Sandviken

Varmt välkommen att besöka ett vårt nya visningshus Villa Näsby i Sandviken. I området har vi även lediga tomter till salu.

Villa Näsby är ett stort hus i litet format. Med sin separata föräldradel, rymliga kök och två extra sovrum passar Villa Näsby många olika familjesammansättningar.

Mittskeppet i huset utgör samvaroytor, den avskärmade men öppna entrén ger ett härligt välkomnande och möjlighet till en extra förvaring i nischen.

I och med att huset har två stora sovrum och möjlighet till två toaletter passar det även utmärkt som sommarhus eller fjällstuga, då man uppskattar möjligheten till många sängplatser.

Tomter i Norra IP

I Sandviken erbjuder Smålandsvillan 18 tomter för dig som vill bygga ditt drömhus i en trygg och harmonisk miljö.

Området Norra IP har ett perfekt läge i Sandviken med omedelbar närhet till både naturen och centrum på ett smidigt sätt. Området passar lika bra för de som uppskattar naturens lugn som för de som söker ett aktivt friluftsliv. Här kan du att bygga husmodellen Villa Näsby med tre olika fasadval. 

Läs mer om tomterna. 

Tids­bokning

Jag vill bli kontaktad för att boka tid

Husmodell

1-planshus

Villa Näsby

  • 95 m2
Mer om Villa Näsby

Vi jobbar på – men anpassar oss till läget

Vår omvärld har förändrats, men bostadsdrömmarna finns kvar. Vi bevakar läget noga och följer myndigheternas riktlinjer för att förhindra vidare smittspridning av covid-19. Det innebär till exempel nya rutiner vid visningar.

Läs mer här

Bli OBOS-medlem

Missa inte chansen till drömhemmet

När försäljningen startar kan det gå undan. Som OBOS-medlem ökar du dina chanser att lägga vantarna på de mest populära tomterna. Alla medlemmar får nämligen förtur i kön - och massor av fina rabatter och erbjudanden.

Läs mer om OBOS Medlem